fbpx

Hitvallás

„Húsz éve építek és fejlesztek vállalatokat vezetőként és tulajdonosként egyaránt. A gyakorlatiasságban és az önmagukért beszélő eredményekben hiszek. Jól tudom, mi a tétje egy szintugrásnak, egy generációváltásnak vagy egy cégeladásnak. Láttam a buktatókat, és a siker érdekében minden tapasztalatommal támogatom ezek elkerülésében.”

Krausz Zoltán

" A jövőkép megvalósítás nélkül puszta hallucináció "

/Thomas Edison/

Az elmúlt két évtizedben sokféle vállalkozással dolgoztam. Kicsikkel és nagyokkal is.

Volt, ahol építhettem, míg máshol egy szétesett szervezetet kellett újra fejlődési pályára állítanom.

A legnagyobb lehetőséget mégis a 20-600 fős cégek professzionális vállalattá formálásában látom.

Örömet okoz – egyszersmind: büszkeséggel tölt el – hogy a mindössze két-két és fél éves együttműködések során olyan látványos eredményeket érhetünk el, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak.

A kellő tulajdonosi elkötelezettség hozzáértéssel és elhivatottsággal ötvözve – a két utóbbit hozom magammal én – figyelemreméltó hozzáadott értékkel ajándékozza meg nemcsak Önt és cégét, de kollégáit is.

Szakmai alapelveink

Az átfogó jövőképtől a legapróbb részletekig

Nemcsak kitaláljuk, hanem meg is valósítjuk az együtt kitűzött célokat. A rejtett buktatókat időben felismerjük és elkerüljük, a sikere útjában álló akadályokat pedig hatékonyan felszámoljuk. Közös munkánknak akkor van vége, amikor már azt az apró „csavart” is meghúztuk a gépezetben, amelynek létezéséről korábban nem is tudott.

Teljeskörű szempontrendszer

Egy vállalkozás átalakítása közben felszínre kerülhetnek olyan emberi, szervezeti, az egyes folyamatokat érintő vagy informatikai problémák, amiket működés közben nehéz felismerni. A cégvezetéstől független külső szakértő segítségével ugyanakkor egyértelműen azonosíthatók, visszajelezhetők, így a hibák elháríthatóvá, az akadályok leküzdhetővé válnak.

Gyakorlatiasság, semmi más

Együttműködésünk során tapasztalatunk legjavát állítjuk az Ön céljainak szolgálatába. Egyedi, kézzelfogható és naprakész tudást, illetve javaslatokat kínálunk a „konzerv” megoldások helyett. Hiszünk abban, hogy minden cég, cégvezető és élethelyzet más, így a számukra optimális megoldásokról sem gondolkodhatunk sablonosan.

Értékteremtő együttműködés

Amikor együttműködésbe kezdünk egy tulajdonossal, létkérdés, hogy cégében ott legyen az értékteremtés lehetősége. Számunkra ez különböztet meg egy tisztességes, de átlagos partnerséget a különlegestől, így lesz a közös munkából küldetés.

Hitelesség, bizalom

A vállalatépítés számunkra nem pusztán egy szakma, a szenvedélyünk is egyben. Több mint húszéves szakmai tapasztalatunk, továbbá a vállalatépítés és -fejlesztés terén elért szakmai sikereink garantálják, hogy vállalkozása velünk valóban a fejlődés útjára léphet.

Maximális biztonság

Tiszteljük a cége felépítésébe fektetett időt és energiát. Az esetleges kockázatokat ezért különös körültekintéssel mérjük fel, a javasolt fejlesztéseket pedig fokozatosan, a megfelelő időben és a szükséges mértékig vezetjük be. Az üzletmenet folytonossága és biztonsága így minden egyes időpillanatban megmarad.

Miért döntöttünk Zoltán mellett?

Hogyan profitál a vállalatépítéssel

Ismeretlen úton mindenkinek szüksége van professzionális kísérőre

Tudjuk milyen érzés egy ilyen nagy döntés előtt állni:

A vállalatépítés első lépései

15 perces telefonbeszélgetés

75 perces díjmentes konzultáció

Az alapok lefektetése

Cikkek a témában

Ugorjon vállalatával a következő szintre!

Tegye rendbe velünk vállalkozása szervezeti struktúráját!

Együtt kidolgozzuk cége következő generációs, átlátható szervezeti struktúráját, meghatározzuk a vezetői pozíciókat és egyértelmű felelősségi köröket dolgozunk ki, melyek a vezetők és kollégák felelősségei az egyes pozíciókban.

Tegye meg az első alapozó lépést az önjáró cég irányába!