Miért velünk?

„Húsz éve építek és fejlesztek vállalatokat vezetőként és tulajdonosként egyaránt. A gyakorlatiasságban és az önmagukért beszélő eredményekben hiszek. Jól tudom, mi a tétje egy szintugrásnak, egy generációváltásnak vagy egy cégeladásnak. Láttam a buktatókat, és a siker érdekében minden tapasztalatom-mal támogatom ezek elkerülésében!”

" A jövőkép megvalósítás nélkül puszta hallucináció "

/Thomas Edison/

Az elmúlt két évtizedben sokféle vállalkozással dolgoztam. Kicsikkel és nagyokkal is.

Volt, ahol építhettem, míg máshol egy szétesett szervezetet kellett újra fejlődési pályára állítanom.

A legnagyobb lehetőséget mégis a 20-600 fős cégek professzionális vállalattá formálásában látom.

Örömet okoz – egyszersmind: büszkeséggel tölt el – hogy a mindössze két-két és fél éves együttműködések során olyan látványos eredményeket érhetünk el, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak.

A kellő tulajdonosi elkötelezettség hozzáértéssel és elhivatottsággal ötvözve – a két utóbbit hozom magammal én – figyelemreméltó hozzáadott értékkel ajándékozza meg nemcsak Önt és cégét, de kollégáit is.

Szakmai hitvallásom alapkövei

Az átfogó jövőképtől a legapróbb részletekig

Nemcsak kitaláljuk, meg is valósítjuk az együtt kitűzött célokat. Mivel ismerem a rejtett buktatókat is, így ezeket időben elkerülhetjük, a sikere útjában álló úttorlaszokat pedig felszámoljuk. Közös munkánknak akkor van vége, amikor már azt az „apró csavart” is meghúztuk, amelynek létezéséről korábban nem is tudott.

Teljeskörű szempontrendszer

Egy vállalkozás átalakítása közben felszínre kerülnek emberi, szervezeti, az egyes folyamatokat érintő, működésbéli, és informatikai problémák egyaránt. A külsős szakértő rálátásával és éles szemével észreveszem, és kérlelhetetlenül visszajelzem ezeket, a hibák kijavításában pedig területtől függetlenül segítek önnek.

Gyakorlatiasság, semmi más

Húsz éve építek vállalatokat különböző szerepkörökben. Együttműködésünk során tapasztalataim legjavát állítom az ön céljainak szolgálatába, kézzelfogható és naprakész tudás, illetve javaslatok formájában. „Elméletben jól használható” megoldásokat viszont nem szállíthatok, ebben az izgalmas szakmában ugyanis minden eset egyedi.

Értékteremtő együttműködés

Amikor együttműködésbe kezdünk egy tulajdonossal, létkérdés, hogy megbízóm cégében ott legyen az értékteremtés lehetősége. Számomra ez különböztet meg egy tisztességes, de átlagos partnerséget egy különlegestől, vagy ha úgy tetszik: egy küldetéstől. Emelkedjünk ki a tömegből a közösen megteremtett értékkel!

Hitelesség – bizalom nélkül nem megy

A vállalatépítés két évtizede az életem része. Vállalatépítési és -fejlesztési pozíciókban értem el sikereket közép- és felsővezetőként, de üzleti és informatikai tanácsadóként, szervezetfejlesztőként, befektetőként és tulajdonosi képviselőként is tevékenykedtem. A vállalatépítés nem pusztán a foglalkozásom, a szenvedélyem is.

Maximális biztonság, minimális kockázat

Látom a fáradságos munkaórákat, amelyeket cége sikerébe fektetett. Hogy ön ne érezze veszélyeztetve mindazt, amit eddig elért, az esetleges kockázatokat különös körültekintéssel mérem fel. A javasolt fejlesztéseket pedig csakis a megfelelő időben és a kellő fokozatossággal vezetjük be. Az üzletmenet folytonossága és biztonsága így minden egyes időpillanatban megmarad.

Miért döntöttünk Zoltán mellett?

Hogyan profitál a vállalatépítéssel

Ismeretlen úton mindenkinek szüksége van professzionális kísérőre

Tudjuk milyen érzés egy ilyen nagy döntés előtt állni, mert:​

Hogyan kezdjen bele?

15 perces telefonbeszélgetés

75 perces (ingyenes) konzultáció

Vállalatépítés „alapozás”

Cikkek a témában