fbpx

Tulajdonosi jövőkép workshop

Építsen önjáró vállalatot, hogy teljesítse személyes tulajdonosi ambícióit!

Dolgozza ki pontos tulajdonosi jövőképét és építsen olyan vállalatot 5-10 fő feletti vállalkozásából, amely kiszámítható módon támogatja az Ön cégtulajdonosi céljai elérését!

A tulajdonosi jövőkép, az Ön személyes elképzelése arról milyen jövőt szeretne magának, és arra vonatkozóan, hogy ebben milyen szerepet tölt be saját cége(i).

20 év vállalatépítési tapasztalat megmutatta, hogy a legnagyobb üzleti sikertörténetek mögött egy erős és részletekben gazdag tulajdonosi jövőkép húzódik meg és egy ilyen jövőkép mentén 2 év alatt lesz képes Ön is vállalatot építeni vállalkozásából. Mindez más esetben akár 10 évig is eltarthat.

Mindannyiunknak szüksége van jövőképre, valamire, ami húz, amivé válni szeretnénk, ami értelmet ad mindennapjainknak. Ugyanígy egy cégnek is szüksége van vízióra. A legnagyobb megkönnyebbülés ha tudjuk jó irányban haladunk.

„Annak a hajóskapitánynak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart, egyik szél sem barátja.”

Magyarországon egyedülálló módon alakítottuk ki a kis- és középvállalati cégtulajdonosokra testre szabott Tulajdonosi jövőkép workshopot.

Magyarországon egyedülálló módon alakítottuk ki a kis- és középvállalati cégtulajdonosokra testre szabott Tulajdonosi jövőkép workshopot.

A workshop célja az Ön személyes elképzeléseinek, céljainak feltárása és ezek ismeretében egy gyakorlatban is működtethető menedzsment és tulajdonosi együttműködési modell kidolgozása.

A személyes céloktól a tulajdonosi és céges jövőképig - hová jut el 1 nap alatt?

A személyes céloktól a tulajdonosi és céges jövőképig - hová jut el 1 nap alatt?

A nap végére tiszta képet kap arról, hogy mi a tulajdonában levő cég fejlődési iránya és mozgástere. Mindebből levezetjük, hogy az Ön személyes céljai teljesülésének mik a stratégiai és szervezeti vonatkozásai, amelyek a későbbi fejlesztések kiindulópontjai.

VÉ ügyféltörténet (dobozba): Egy cégtulajdonos megbízónk egyértelművé tette, hogy legfeljebb 5 év múlva már csak a termékfejlesztéssel szeretne foglalkozni, maximum heti két napban. Ez egyben meghatározta a jövőbeni vezetői csapattal kapcsolatos elvárásokat. Éppen ezért a Vállalatépítési Program során olyan menedzsment csapatot alakítottunk ki, amely önállóan képes volt a cég operatív irányítását elvégezni és a tulajdonos felé tevékenységéről hitelesen, kontrollálható módon beszámolni.

Mi történik a workshopon?

A Tulajdonosi jövőkép workshop ára: 650.000 Ft

A Tulajdonosi jövőkép workshop ára: 650.000 Ft

A workshop után még határozottabb vezetőként, kollégái számára az eddiginél is pontosabb iránymutatást adva tud haladni egy önjáró, növekedésre alkalmas vállalat felépítése felé.

Mire jó a tulajdonosi jövőkép és mit veszíthet, ha önnek nincsen?

Cégtulajdonosi vélemények a tulajdonosi jövőkép módszertanommal elért eredményekről:

Mivel gazdagodik Ön és cége, ha részt vesz a Tulajdonosi jövőkép workshopon?

Miben nyújt többet a Tulajdonosi jövőkép programunk más hasonló szolgáltatásoknál?

A következő döntő lépéseket már most meg tudja tenni:

1

Határozza meg tulajdonosi jövőképe körvonalait a Tulajdonosi e-book alapján

2

Foglaljon időpontot a tulajdonosi jövőkép pontosítása díjmentes konzultációra

3

Jelentkezzen be a személyes céloktól a céges jövőképig 1 nap alatt workshopra

Cél: Építsen segítségünkkel Önjáró vállalatot, mely 2 év alatt 2-3x-el megnöveli árbevételét.

Mi történik akkor, ha halogat és nem határozza meg tulajdonosi jövőképét?

Ne hagyja, hogy így legyen, határozza meg módszertanom segítségével a tulajdonosi és céges jövőképét!

Foglaljon időpontot a Tulajdonosi jövőkép workshopra

Foglaljon időpontot a Tulajdonosi jövőkép workshopra

Vé felkészülési program reg

A jelentkezésével elfogadja, hogy aktualitásainkról, a fiókjához kapcsolódó frissítésekről hírlevelet küldünk. Viszont garantáljuk, hogy az Ön adatait kizárólag a fiókjához való hozzáférés kezeléséhez és kapcsolattartási célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. A jelentkezés során megadott adatait nem adjuk tovább egyéb marketing célra.

Ugorjon vállalatával a következő szintre!

Tegye rendbe velünk vállalkozása szervezeti struktúráját!

Együtt kidolgozzuk cége következő generációs, átlátható szervezeti struktúráját, meghatározzuk a vezetői pozíciókat és egyértelmű felelősségi köröket dolgozunk ki, melyek a vezetők és kollégák felelősségei az egyes pozíciókban.

Tegye meg az első alapozó lépést az önjáró cég irányába!