Páratlan szakértelemmel

Számunkra alapvetés, hogy az ön vállalkozásában is ott van a lehetőség, hogy elérje, sőt: túlszárnyalja azokat a célokat, amelyeket az alapításakor megfogalmazott.

Idővel valamennyi cég átalakítható stabilan növekvő, az ön operatív részvételétől függetleníthető, értékteremtő eszközzé. Olyan szervezetté, amely egyre emelkedő életszínvonalat biztosít generációk számára anélkül, hogy ön napi tizenkét-tizennégy órát dolgozna – ahelyett, hogy minőségi időt töltene az önnek legfontosabbakkal.

Tulajdonosként ön teljesen természetes módon kötődik ezer és ezer szállal cégéhez. Vállalkozása nem csupán egy munkahely, de élete egyik fő műve. Ezért fektetünk különös hangsúlyt arra, hogy miközben az önnel közösen meghatározott célok elérésén dolgozunk, üzletéhez olyan gondossággal viszonyuljunk, mintha a sajátunk volna.

Több, mint húsz éves, a hazai középvállalati szektorban szerzett, széleskörű tapasztalataink egyértelműen azt igazolják, hogy a tulajdonos elkötelezettsége a megfelelő vállalatépítői szakértelemmel ötvözve rövid idő alatt pénzben mérhető szintugrást eredményez.

Igen, hiszünk abban ...

hogy vállalkozása – amely nem mellékesen a családi vagyon egyik, de akár kizárólagos megtestesítője is lehet – a kellő hozzáértéssel olyan növekedési pályára állítható, amelyről korábban álmodni sem mert.

Nem véletlenül szoktuk azt mondani, hogy: „vállalkozásából építünk vállalatot”.
És nagyon-nagyon komolyan vesszük, amit ígérünk.

Évek alatt, számolatlan munkaórák során épített-szépített cége teljes potenciálja a leghatékonyabban a professzionális működés kialakításával, és a megfelelő szervezeti fejlesztések körültekintő megtervezésével és végrehajtásával aknázható ki.

Mi, vállalatépítési szakértők, az ön vállalkozására szabott, egyedi és kreatív megoldásokat alkotunk páratlan szakértelemmel, amelyhez nyugat-európai színvonalú gondosságot és ügyfélkezelést rendelünk hozzá.

Ez a mi ajánlatunk.

Média megjelenések

Miért döntöttünk Zoltán mellett?

Hogyan profitál a vállalatépítéssel

Ismeretlen úton mindenkinek szüksége van professzionális kísérőre

Tudjuk milyen érzés egy ilyen nagy döntés előtt állni, mert:​

Hogyan kezdjen bele?

15 perces telefonbeszélgetés

75 perces (ingyenes) konzultáció

Vállalatépítés „alapozás”