fbpx

Páratlan szakértelemmel

Tudjuk, hogy minden vállalkozásban ott van a lehetőség elérni, sőt túlszárnyalni azokat a célokat, amelyeket tulajdonosuk az alapításkor megfogalmazott.

Idővel valamennyi cég átalakítható stabilan növekvő, tulajdonosának operatív részvételétől független, értékteremtő eszközzé. Olyan szervezetté, amely folyamatosan emelkedő életszínvonalat biztosít generációk számára anélkül, hogy a cégvezető túlterhelné magát a stabilitás fenntartásáért.

Tudjuk, hogy tulajdonosként Ön is ezer szállal kötődik cégéhez, ami nem csupán egy munkahely, de akár élete egyik fő műve lehet. Épp ezért fektetünk különösen nagy hangsúlyt arra, hogy miközben a közösen meghatározott célok elérésén dolgozunk, üzletéhez olyan gondossággal viszonyuljunk, mintha az a sajátunk volna.

Hiszünk abban,

hogy vállalkozása – amely a családi vagyon egyik, de akár kizárólagos megtestesítője is lehet – a kellő hozzáértéssel olyan növekedési pályára állítható, amelyről korábban álmodni sem mert. Vállalkozásából vállalatot építhetünk.

Professzionális működés kialakításával, a megfelelő szervezeti, működési és stratégiai fejlesztések körültekintő megtervezésével és végrehajtásával kiaknázzuk a cégében rejlő lehetőségeket. A vállalkozására szabott egyedi és kreatív megoldásokat alkotunk, amelyhez nyugat-európai színvonalú gondosságot és ügyfélkezelést rendelünk.

Média megjelenések

Miért döntöttünk Zoltán mellett?

Hogyan profitál a vállalatépítéssel

Ismeretlen úton mindenkinek szüksége van professzionális kísérőre

Tudjuk, milyen érzés ekkora döntés előtt állni:

A vállalatépítés első lépései

15 perces telefonbeszélgetés

75 perces díjmentes konzultáció

Az alapok lefektetése

Krausz Zoltán vállalatépítési szakértő

Ugorjon vállalatával a következő szintre!

Bővítse ismereteit a
VÉ Tudástár segítségével!

20+ videó és kurzusanyag, 3 podcast, 3 átfogó vállalatépítési eszköz és közel 100 cikk – ezt nyújtja jelenleg a VÉ Tudástár, ahová folyamatosan új anyagok kerülnek feltöltésre. Tegye meg az első lépést a vállalatépítés útján a tudásanyagok segítségével!

Egy regisztráció, és ez mind az Öné lehet, ingyenesen.