fbpx

Tőzsdeérett a cége? Derítse ki a hazánkban egyedülálló tőzsdei érettség workshopon!

Minden vállalkozás életében eljön a pillanat, amikor ideje dönteni: tovább növekszik és vállalattá válik, vagy megelégszik a KKV-szektor középszintű eredményeivel.

Ha Ön is eljátszott már a tőkebevonás vagy a tőzsdére lépés gondolatával, akkor itt az ideje komolyabban is foglalkozni a témával. Tegye fel magának az alábbi kérdéseket, és feleljen rájuk a legjobb tudása szerint!

Ha a kérdések közül csak egyre is nemmel felelt, vagy nem tudta megválaszolni valamelyiket, javasoljuk profi vállalatépítő szakértő bevonását az optimális döntés meghozatalához. Kis létszámú, interaktív, egyedi igényekre szabható workshopunkon Krausz Zoltán vállalatépítő szakértő segít Önnek és kollégáinak eligazodni a növekedés-finanszírozási és tranzakciós lehetőségek útvesztőiben.

Kérdése van? Foglaljon időpontot díjmentes konzultációnkra, vagy kérjen visszahívást!

Kiknek ajánljuk?

A tőzsdei érettség workshopot azoknak a tudatos cégvezetőknek ajánljuk, akik saját kapacitásból már kihozták a maximumot vállalkozásukból. A további növekedés érdekében olyan tudáscsomagot állítottunk össze számukra, amivel új szintre emelhetik cégük hatékonyságát. Vállalkozásból vállalatot építhetnek.

1 teljes nap – számtalan információ:

Amiért érdemes a tőzsdei érettség workshopot választani:

Eredményeink önmagukért beszélnek:

Akik már bizalmat szavaztak nekünk

"A pályám kezdetén azt tanította nekem egy idősebb ismerősöm, hogy a profit onnan lehet megismerni, hogy profikkal dolgozik együtt. Az Envirosense-nél erre törekszünk és ebbe a képbe Zoli is tökéletesen beleillik. Felkészült, érthető - pont amire szükségünk van a fejlődéshez. Bár mi még az út elején járunk, érzem, hogy működni fog."
Dr. Tomor Tamás
tulajdonos
Envirosense Hungary Kft.

Kérdése van? Foglaljon időpontot díjmentes konzultációnkra, vagy kérjen visszahívást!

Küzdje le a növekedési gátat!

Bármely középvállalkozás vezetője, így Ön is érezheti magát bizonytalannak, ha felmerül a tőkebevonás, részvénykibocsátás és egyéb tőzsdei tranzakciók lehetősége. Természetes, hiszen az ehhez hasonló jelentősebb mérföldkövek előtt gyakran nem állnak rendelkezésre a legjobb döntést megalapozó információk. Válaszok után kutat, mit jelent tőzsdére menni és milyen egyéb növekedés-finanszírozási lehetőségek vannak, de az elérhető publikus anyagok nem nyújtanak kellő segítséget. Az információhiány miatt pedig nehéz meghatározni a következő lépést. A növekedés megáll, a cég fejlődése stagnálni kezd.

Segítünk újra növekedési pályára állítani vállalkozását:

Hogyan vehet részt a tőzsdei érettség workshopon?

  1. Foglaljon időpontot konzultációra, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.
  2. Díjmentes konzultáció keretében felmérjük az igényeit, vállalkozásának aktuális helyzetét.
  3. Árajánlatot adunk a cégének megfelelő tőzsdei érettség workshop lebonyolítására.
  4. Megszervezzük, és lebonyolítjuk a workshopot.

További kérdése van? Foglaljon időpontot díjmentes konzultációnkra, vagy kérjen visszahívást!

Ugorjon vállalatával a következő szintre!

Tegye rendbe velünk vállalkozása szervezeti struktúráját!

Együtt kidolgozzuk cége következő generációs, átlátható szervezeti struktúráját, meghatározzuk a vezetői pozíciókat és egyértelmű felelősségi köröket dolgozunk ki, melyek a vezetők és kollégák felelősségei az egyes pozíciókban.

Tegye meg az első alapozó lépést az önjáró cég irányába!