fbpx

Referenciák

A hazai középvállalati szektorban szerzett több mint húszéves, széleskörű tapasztalataink azt igazolják, hogy a tulajdonos elkötelezettsége a megfelelő vállalatépítési szakértelemmel ötvözve rövid idő alatt pénzben mérhető szintugrást eredményez.

Alapítónk, Krausz Zoltán az elmúlt 20 évben hazai és multinacionális hátterű cégek közép- és felsővezetőjeként, szervezetfejlesztőjeként, illetve külsős tanácsadójaként számos vállalatot alakított át sikeresen.

Megbízói között éppúgy voltak kisvállalkozások, mint nagyvállalatok tulajdonosai.

Beszéljenek most helyettünk azon ügyfeleink, akik Zoltán tudását, megbízhatóságát és elhivatottságát választották, és újból mellette döntenének.

Miért döntöttünk Zoltán mellett?

Ismeretlen úton mindenkinek szüksége van professzionális kísérőre

Tudjuk, milyen érzés ekkora döntés előtt állni:

Mi történik a gyakorlatban?

Média megjelenés

Egy cikk arról, ami a kulisszák mögött rejtőzik és arról, hogy milyen személyes indíttatás hívta életre a Vállalatépítési programot.

Az Ujraterveztem.hu csapatával beszélgetek a jövőbeni terveinkről továbbá arról, hogy milyen alapelvek vezérlik együttműködéseinket hazai középvállalatok tulajdonosaival….

A Behaviour – a HR-magazin kérdezett meg egy mindig aktuális témáról. Komoly a tét és a kockázatokat csak tudatosan felépített folyamattal lehet kezelni.

A legnagyobb hazai HR portálon – hrportal.hu – jelent meg legutóbbi cikkünk, amely a középvállalati tulajdonosoknak és HR vezetőknek szóló, menedzsment csapat építésére fókuszáló tartalmi sorozat első állomása…

A K&K Magazinban a közelmúltban megjelent cikkben erről írtunk:

  • Miért nehéz felismernie a menedzsment deficitet?
  • Mi miatt buknak meg a kívülről felvett vezetők a legtöbb középvállalatban?
  • Mit tehet ön? Miért nem megy csapat nélkül?

Sokszor 15-20 fős, esetenként 30-40 fős cégméret felett az egyszemélyes vezetési modell megkerülhetetlen növekedési korláttá válik. A cégvezető-tulajdonos ezen a ponton döntési helyzetbe kerül. Tovább növekszik és menedzsmentet épít, vagy megőrzi cége jelenlegi pozícióját?

" A jövőkép megvalósítás nélkül puszta hallucináció "

/Thomas Edison/

Az elmúlt két évtizedben sokféle vállalkozással dolgoztam. Kicsikkel és nagyokkal is.

Volt, ahol építhettem, míg máshol egy szétesett szervezetet kellett újra fejlődési pályára állítanom.

A legnagyobb lehetőséget mégis a 20-600 fős cégek professzionális vállalattá formálásában látom.

Örömet okoz – egyszersmind: büszkeséggel tölt el – hogy a mindössze két-két és fél éves együttműködések során olyan látványos eredményeket érhetünk el, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak.

A kellő tulajdonosi elkötelezettség hozzáértéssel és elhivatottsággal ötvözve – a két utóbbit hozom magammal én – figyelemreméltó hozzáadott értékkel ajándékozza meg nemcsak önt és cégét, de kollégáit is.

A vállalatépítés első lépései

15 perces telefonbeszélgetés

75 perces díjmentes konzultáció

Az alapok lefektetése