fbpx

Referenciák

A hazai középvállalati szektorban szerzett több mint húsz éves, széleskörű tapasztalataink igazolják, hogy a tulajdonos elkötelezettsége a megfelelő vállalatépítési szakértelemmel ötvözve rövid idő alatt pénzben mérhető értékteremtést eredményez és ugrásszerűen közelebb viszi a cégtulajdonosokat személyes céljaik megvalósításához.

Referenciák

A hazai középvállalati szektorban szerzett több mint húsz éves, széleskörű tapasztalataink igazolják, hogy a tulajdonos elkötelezettsége a megfelelő vállalatépítési szakértelemmel ötvözve rövid idő alatt pénzben mérhető értékteremtést eredményez és ugrásszerűen közelebb viszi a cégtulajdonosokat személyes céljaik megvalósításához.

Az elmúlt 20 évben közép- és nagyvállalatok felsővezetőjeként, szervezetfejlesztőként, illetve külsős szakértőként számos vállalatot alakítottam át sikeresen. Megbízóim között éppúgy voltak kisvállalkozások, mint nagyvállalatok tulajdonosai.

A hazai és nemzetközi, magántulajdonú cégeknél végzett munkám lehetővé tette, hogy a legfejlettebb szintű tudást alkalmazhassam sikerrel. Ezzel párhuzamosan az elmúlt évtizedben megszereztem azt a hazai középvállalati helyismeretet, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy ezeket a legjobb gyakorlatokat alkalmazhatóvá tegyük a 5-200 fős vállalati méretben is.

Elégedett ügyfelek, akik már felmérték a helyzetüket, és a vállalatépítés segítségével megteremtették az önjáró vállalat alapjait, ezzel óriásit növekedtek:

‘Idővel valamennyi cég átalakítható stabilan növekvő, tulajdonosának operatív részvételétől független, többgenerációs vagyontárggyá. Olyan szervezetté, amely önjáró módon képes a tulajdonosi vagyon növelésére anélkül, hogy a cégtulajdonos túlterhelné magát a stabilitás fenntartásáért.’

Tudjuk, hogy tulajdonosként Ön is ezer szállal kötődik cégéhez, ami nem csupán egy munkahely, de akár élete egyik fő műve lehet. Épp ezért fektetünk különösen nagy hangsúlyt arra, hogy miközben a közösen meghatározott célok elérésén dolgozunk, üzletéhez olyan gondossággal viszonyuljunk, mintha az a sajátunk volna.

‘Hiszünk abban, hogy vállalkozása – amely a családi vagyon egyik, de akár kizárólagos megtestesítője is lehet – a kellő hozzáértéssel olyan növekedési pályára állítható, amelyről korábban álmodni sem mert. Vállalkozásából vállalatot építünk.

Professzionális működés kialakításával, a megfelelő szervezeti, működési és stratégiai fejlesztések körültekintő megtervezésével és végrehajtásával kiaknázzuk a cégében rejlő lehetőségeket. A vállalkozására szabott egyedi és kreatív megoldásokat alkotunk, amelyhez nyugat-európai színvonalú gondosságot és ügyfélkezelést rendelünk.’

Ismerje meg ügyfeleink sikertörténeteit:

“Zoli kitisztította a fejünket és megértette velünk, hogy csak akkor tudunk fejlődni, behozni a megfelelő embereket a szervezetbe, ha megfogalmazzuk az értékeinket.Megtanultuk, hogy merjünk hosszabb távon gondolkodni, hogy mit akarunk 5-10 év múlva elérni. Tisztáztuk a tulajdonosi jövőképünket, 12 hetes blokkokban kezdtünk el gondolkodni. “

Kiss Nikoletta, Palmsped Cargo 2009 Kft.

“Olyan szakértőt kerestem, aki a vállalkozásom profibb irányításában tudna segítséget nyújtani. Saját kútfőből egy darabig eljutottam, de felismertem, hogy az én tudásom kevés lesz már a növekedéshez, az önműködő vállalat létrehozásához.”

Walter József, Walter Kft.

További Vállalatépítési Programban résztvevő menedzsment tagok és tulajdonosok véleményei:

Tegye meg az első lépéseket most!

1. lépés

Töltse ki a Vállalati Erőnlét Növelés kérdőívet!

2. lépés

Olvassa el a riportot és valósítsa meg a benne leírt javaslatokat!

3. lépés

Induljon el a hegycsúcs felé, ahol egy önjáró vállalkozás várja!

Ugorjon vállalatával a következő szintre!

Tegye rendbe velünk vállalkozása szervezeti struktúráját!

Együtt kidolgozzuk cége következő generációs, átlátható szervezeti struktúráját, meghatározzuk a vezetői pozíciókat és egyértelmű felelősségi köröket dolgozunk ki, melyek a vezetők és kollégák felelősségei az egyes pozíciókban.

Tegye meg az első alapozó lépést az önjáró cég irányába!