fbpx

Az alapítónk

Krausz Zoltán vállalatépítési szakértő az elsők között kezdte el hazánkban sikeres vállalkozások önjáró, növekedésiorientált vállalattá válási folyamatának támogatását. A vállalatépítés – vállalati stratégiától a megvalósítás együttes kezelésével – számára nem csupán egy szakma, sokkal inkább hivatás.

Zoltán tapasztalatait közép- és felsővezetőként, illetve többségi tulajdonosi képviselőként szerezte hazai kis- és középvállalatoknál, illetve multinacionális cégeknél. Fő fókusza a növekedési stratégiát megvalósító, új üzletágakat létrehozó tulajdonosi és felsővezetői kezdeményezések támogatása.

Kiemelt jártassággal rendelkezik olyan területeken, mint a közép- és nagyvállalatok növekedési fázisainak támogatása, a vállalati átalakulások koordinálása, az új vállalati vezetői és szakértői csapatok felállítása, valamint cégek felvásárlása, összevonása.

Átfogó tudású vállalatépítési szakértőként finanszírozási és tranzakciós kérdésekben szintén rutinos.

Külsős szakértőként a vállalatok kihívásait több szemszögből, objektíven, függetlenül vizsgálja és elemzi.

Különösen nagy hangsúlyt fektet a klienseivel közösen kialakított, teljeskörű és fenntartható megoldások megfogalmazására.

A középszer az ellensége.

Zoltán lételeme az olyan tulajdonosokkal való együttműködés, akik nem egyszerűen csak elkötelezettek növekedési céljaik mellett, de akiknek a cégében ott az értékteremtés lehetősége is. Fontosnak tartja, hogy erre a tulajdonos is kulcsfontosságú tényezőként tekintsen.
Megbízói maximális elégedettségének érdekében a munkájába igény és szükség szerint a hazai informatikai, humán fejlesztési, jogi, finanszírozási és tőkepiaci szektorok meghatározó szereplőit is bevonja.
Ambiciózus, alapos, precíz.
Gyakorlatias, körültekintő, rendszerszinten gondolkodik.
Hozzáértésével és lendületével oda vezeti el ügyfeleit, ahová talán még maguk sem hitték volna, hogy eljuthatnak.

Média megjelenések

Egy cikk arról, ami a kulisszák mögött rejtőzik és arról, hogy milyen személyes indíttatás hívta életre a Vállalatépítési programot.

Az Ujraterveztem.hu csapatával beszélgetek a jövőbeni terveinkről továbbá arról, hogy milyen alapelvek vezérlik együttműködéseinket hazai középvállalatok tulajdonosaival….

A Behaviour – a HR-magazin kérdezett meg egy mindig aktuális témáról. Komoly a tét és a kockázatokat csak tudatosan felépített folyamattal lehet kezelni.

A legnagyobb hazai HR portálon – hrportal.hu – jelent meg legutóbbi cikkünk, amely a középvállalati tulajdonosoknak és HR vezetőknek szóló, menedzsment csapat építésére fókuszáló tartalmi sorozat első állomása…

A K&K Magazinban a közelmúltban megjelent cikkben erről írtunk:

  • Miért nehéz felismernie a menedzsment deficitet?
  • Mi miatt buknak meg a kívülről felvett vezetők a legtöbb középvállalatban?
  • Mit tehet ön? Miért nem megy csapat nélkül?

Sokszor 15-20 fős, esetenként 30-40 fős cégméret felett az egyszemélyes vezetési modell megkerülhetetlen növekedési korláttá válik. A cégvezető-tulajdonos ezen a ponton döntési helyzetbe kerül. Tovább növekszik és menedzsmentet épít, vagy megőrzi cége jelenlegi pozícióját?

Miért döntöttünk Zoltán mellett?

Ismeretlen úton mindenkinek szüksége van professzionális kísérőre

Tudjuk, milyen érzés ekkora döntés előtt állni:

A vállalatépítés első lépései

15 perces telefonbeszélgetés

75 perces díjmentes konzultáció

Az alapok lefektetése

Krausz Zoltán vállalatépítési szakértő

Ugorjon vállalatával a következő szintre!

Bővítse ismereteit a
VÉ Tudástár segítségével!

20+ videó és kurzusanyag, 3 podcast, 3 átfogó vállalatépítési eszköz és közel 100 cikk – ezt nyújtja jelenleg a VÉ Tudástár, ahová folyamatosan új anyagok kerülnek feltöltésre. Tegye meg az első lépést a vállalatépítés útján a tudásanyagok segítségével!

Egy regisztráció, és ez mind az Öné lehet, ingyenesen.