Az alapítónk

Krausz Zoltán, professzionális vállalatépítő az egyik első azon szakemberek közül, akik meghonosították a hazánkban is egyre nagyobb keresletnek örvendő vállalatépítői szolgáltatásokat. Számára a vállalatépítés nem szakma, több annál: hivatás.

Zoli tapasztalatait közép- és felsővezetőként, illetve többségi tulajdonosi képviselőként irányította hazai kis- és középvállalatok stratégiájának kialakítását és végrehajtását, továbbá magyar és multinacionális hátterű Cég/Vállalat vezető szervezetfejlesztője és tanácsadója is volt.

Kiemelt jártassággal rendelkezik olyan területeken, mint a közép- és nagyvállalatok egyedi élethelyzeteinek támogatása, a vállalati átalakulások koordinálása, az új vállalati vezetői és szakértői csapatok felállítása valamint cégek felvásárlása, összevonása.

Átfogó tudású, vállalatépítő szakemberként finanszírozási és tranzakciós kérdésekben szintén rutinos.

Külsős szakértőként a vállalatok kihívásait több szemszögből, objektíven és függetlenül vizsgálja és elemzi.

Különösen nagy hangsúlyt fektet a klienseivel közösen kialakított, teljeskörű és fenntartható megoldások megfogalmazására.

A középszer az ellensége.

Elengedhetetlen számára, hogy olyan tulajdonsokkal működjön együtt, akik nem egyszerűen növekedési céljaik mellett elkötelezettek, de akiknek a cégében ott az értékteremtés lehetősége is, és erre a tulajdonos is kulcsfontosságú tényezőként tekintsen.
Zoli bejáratos a hazai informatikai, humán fejlesztési, jogi, finanszírozási és tőkepiaci szektorok meghatározó szereplőihez, akiket – megbízói igényei szerint – rendszeresen bevon munkájába.
Ambiciózus, alapos, precíz.
Gyakorlatias, körültekintő, rendszerszinten gondolkodik.
Hozzáértésével és lendületével oda vezeti el önt, ahová csak remélt eljutni.

Média megjelenések

Miért döntöttünk Zoltán mellett?

Hogyan profitál a vállalatépítéssel

Ismeretlen úton mindenkinek szüksége van professzionális kísérőre

Hogyan kezdjen bele?

15 perces telefonbeszélgetés

75 perces (ingyenes) konzultáció

Vállalatépítés „alapozás”