fbpx

Vállalatépítés videótár

Minden vállalatépítés egy egyedi folyamat, mégis az elmúlt 20 év során számos olyan megközelítést alkalmaztunk munkánkban, amelyek számos önhöz hasonló középvállalati tulajdonosnak jelentették a siker zálogát! Tekintse meg itt ezeket a szakmai tartalmakat videó formátumban és keressen meg minket, ha ön is elindulna az önjáró és profi vállalkozás kialakításának útján!

Tekintse meg a videókonferencia előadásokat most ingyenesen!

Vállalkozásból vállalatot

A GYORS REAKCIÓ A KONTROLLAL KEZDŐDIK

Mely vállalatok képesek hasznot húzni a piaci mozgásokból, vagy akár egy veszélyhelyzetből? 8 céget kérdeztünk meg arról, hogyan aknázták ki egy gazdasági veszélyhelyzetből adódó lehetőségeket és összefoglaltuk a legsikeresebb intézkedéseket az ön számára.

Tekintse meg a videókonferencia előadásokat most ingyenesen!

Nézze meg további videokonferencia anyagainkat

Krausz Zoltán, professzionális vállalatépítő az egyik első azon szakemberek közül, akik meghonosították a hazánkban is egyre nagyobb keresletnek örvendő vállalatépítői szolgáltatásokat.

Kockázattűrő vállalati modell

Cégtulajdonosként nem teheti meg, hogy nem építi be tudatosan vállalata működésébe a kockázatok professzionális kezelését és teszi kockázattűrővé vállalatát. Megmutatjuk, hogyan!
Tekintse meg a videókonferencia előadást!

Cégöröklés

Mi az az 5 ok, amiért a cégek több mint kétharmada nem éli túl a generációváltást? Hogyan ismerheti fel és mit tehet azért, hogy ön a sikeres egyharmadhoz tartozzon? Figyelem: 100% gyakorlat!
Tekintse meg a videókonferencia előadást!

Menedzsment deficit

Miért korlátozza a menedzsment hiánya a növekedést és hogyan hátráltatja ugyanez a jelenség a cégöröklési folyamatot? Így számolja fel a menedzsment deficitet és alakítson ki önjáró vállalatot!
Tekintse meg a videókonferencia előadást!

Vállalatirányítási rendszer bevezetés

Egy valós középvállalat történetén keresztül mutatjuk be, hogy mik a buktatók egy ERP (vállalatirányítási) rendszer bevezetésnél, hogyan készülhet fel jól...
Tekintse meg a videókonferencia előadást!

Generációváltás

Professzionális cégvezetés és professzionális tulajdonosok. Egyik nélkül sem lehet sikeres a generációváltás a cégben. Tudja meg itt, hogy készítse fel cégét és utódait egyaránt, hogy a céges vagyon a családban maradhasson hosszú évekig.
Tekintse meg a videókonferencia előadást!

Cégmentő

Mit tehet, ha vállalkozása bajba került? 8 hazai középvállalati tulajdonostól kérdeztük meg, hogyan reagáltak cégük életében felmerült veszélyhelyzetre. Itt ismerheti meg a 80 legjobb intézkedést, amelyet sorstársai a gyakorlatban is kipróbáltak.
Tekintse meg a videókonferencia előadást!

Ugorjon vállalatával a következő szintre!

Tegye rendbe velünk vállalkozása szervezeti struktúráját!

Együtt kidolgozzuk cége következő generációs, átlátható szervezeti struktúráját, meghatározzuk a vezetői pozíciókat és egyértelmű felelősségi köröket dolgozunk ki, melyek a vezetők és kollégák felelősségei az egyes pozíciókban.

Tegye meg az első alapozó lépést az önjáró cég irányába!