Az önjáró jövő felé vezető ösvény

A Vállalatépítési
Program

Indítsd el a vállalkozásodat a szervezett, önjáró működés és a tervezhető növekedés felé vezető úton – és érj célba felesleges kockázatok és kitérők nélkül. 

Vállalatépítési Program:
miért vágj bele? 

Együtt egy biztos, átgondolt jövőkép felé

Közös munkával olyan szervezetet építünk, ami az üzleti és személyes céljaidat, valamint a kiszámítható és fenntartható növekedést egyszerre támogatja.

Hat pillér kiépítése, szakértő támogatással 

A transzformáció első lépésétől az utolsóig számíthatsz szakértői segítségre nemcsak a vállalatépítés, hanem az út során felmerülő jogi-, pénzügyi és HR-kérdésekben is. Személyre szabottan.

Teljes körű megoldás a hosszú távú sikerért

A végeredmény egy olyan „operációs rendszer”, ami a cég számára stabil, fenntartható működést, neked pedig soha nem tapasztalt döntési szabadságot biztosít.

Önjáró működés: az alapoktól a megvalósításig

1

Tulajdonosi jövőkép workshop

Megfogalmazzuk a személyes miérted és azt a jövőképet, amibe képes leszel becsatornázni a napi szintű feladataidat, hogy biztosan célba érj. 

2

Vállalatépítési alapozás

Új, cégre szabott működési modellt és akciótervet határozunk meg, amellyel a vállalkozásod képes lesz önjáró módon akár háromszor több bevételt is kezelni.

3

Önjáró vállalati transzformáció

Alakítsd át a cégedet kézi vezérlésű vállalkozásból értéknövelt, önjáró vállalattá szakértő támogatással – a stratégiai tervezéstől a bevezetésig.
Hogyan vegyek részt?

Program típusok

A vállalatépítési programon való részvételre 2 féle lehetőség nyílik. Az egyik a személyre szabott vállalatépítési program, ahol főszereplőkként kísérem végig az úton a vállalat tulajdonosát és vezetőségét.
A másik a Mastermind csoport, ahol kis létszámban gyűlnek össze a hasonló problémákkal szembesülő cégtulajdonosok, és együtt viszem végig őket az önjáró vállalati rendszer kiépítésének rögös útján.

Személyre szabott program

Indulj el az önjáró vállalati működés felé vezető úton egy olyan túravezetővel, aki eddig száznál is több cégtulajdonosnak segített valóra váltani a jövőképét.

Mastermind csoport

Építs önjáró vállalatot egy tapasztalt vállalatépítési szakértő és 7-8 olyan cégtulajdonos támogatásával, akik ugyanezt a célt tűzték ki maguk elé. 

Akik már elindultak az úton

Kiss-Nikoletta-Portre
„Már az első hat hónap közös munkája jelentős változásokat hozott számunkra. Zoli olyan konkrét eszközöket adott a kezünkbe, amelyek alkalmazásával tudatosabbá és strulturáltabbá vált a működésünk. Bár még hosszú út áll előttünk, biztosak vagyunk benne, hogy a szakértelmével és támogatásával a következő másfél évben elérjük a kitűzött céljainkat.”
Kiss Nikoletta
tulajdonos, Palmsped Cargo
kliens_walter_jozsef
„A közel fél éves együttműködésünk alapjaiban változtatta meg a vállalkozásunk fejlődését, vezetőtársaim hozzáállását és tudását. Alapos tervezés és pontos iránymutatás mentén haladunk előre, egy jól működő csapattal. Zoli nagyon sokat segített mindebben. Ajánlom őt mindazoknak, akik növekedni szeretnének, és egy értékes céget maguk mögött hagyni.”
Walter József
tulajdonos, Walter
tomor_foto_2022_03-scaled-e1652958075451
„A pályám kezdetén egy idősebb ismerősöm azt tanította nekem, hogy a profit onnan lehet megismerni, hogy profikkal dolgozik együtt. Az Envirosense-nél mi is erre törekszünk, és Zoli tökéletesen illik ebbe a képbe. Felkészült és érthető; pontosan az, amire szükségünk van a fejlődéshez.”
Dr. Tomor Tamás
tulajdonos, Envirosense
kliens_ujvari_viktor
„Lényegre törő, korrekt és eredményorientált. Az eredmények nap mint nap mérhetők és kézzelfoghatók. Ajánlom a programot mindenkinek, aki komolyan gondolja a vállalatépítést.”
Újvári Viktor Tamás
vezérigazgató, Officium
kliens_virag_zsolt
„Új üzletágat hoztunk létre az egyik hazai IT-szolgáltató vállalatcsoportnál, amelyet Zoli meglepő gyorsasággal és szakértelemmel épített fel. Kiváló érzékkel választotta ki a csapattagokat, és rövid időn belül kompetens szervezetet hozott létre. Ha az önálló működés, a hatékonyság és az eredményesség elérése a cél, Zoli ideális választás.”
Virág Zsolt
tulajdonos és igazgatósági tag, Hiflylabs
Laci-PortreFFL-scaled.jpg.webp
„Minden cég életében elérkezik az a pillanat, amikor a dinamikus fejlődés érdekében külső segítségre van szükség. Zoli szakértelme új lendületet adott a cégnek. Egyenesen és kertelés nélkül rámutat a fejlesztendő területekre, és strukturált megoldási javaslataival támogat minket abban, hogy vállalkozásunkból egy sikeres vállalatot építsünk.”
Balogh László
tulajdonos, Palmsped Cargo
beleznai-csanad
„Közös munkánk során Zoli többször is bizonyította, hogy képes hatékony támogatást nyújtani komplex problémák megoldásában. Széles körű tapasztalatával és szakértő partnerek bevonásával kiemelkedő szerepet játszik egy vállalat fejlesztésében és a tulajdonosi ambíciók támogatásában. Mindezt gördülékeny, őszinte és bizalmi együttműködés keretében.”
Beleznai Csanád
tulajdonos, Wagner Solar

Készen állsz, hogy szintet lépj a vállalkozásoddal? 

Foglalj időpontot egy tizenöt perces beszélgetésre, hogy körbejárjuk, hova szeretnél eljutni a vállalkozásoddal tulajdonosként és magánemberként – és hogyan tudlak ebben támogatni.

Kérdések az önjáró vállalatról

Mi az az önjáró vállalat?

Egy önjáró vállalatban a hatékony működésről, az üzleti eredményességről és a növekedési célok eléréséről a tulajdonos helyett – vagy mellett – hozzáértő vezetői csapat és jól szervezett szervezeti struktúra gondoskodik. A tulajdonosnak így lehetősége nyílik arra, hogy az operatív terhek helyett a személyes céljaira összpontosítson, a cég és a saját életében egyaránt.

Kinek való a Vállalatépítési Program?

A programot 5-250 fős vállalkozások tulajdonosainak ajánlom, akik elkötelezettek amellett, hogy egy, a személyes és üzleti ambícióikat támogató, stabilan működő és növekedésre hangolt vállalatot hozzanak létre. Ennek érdekében pedig nyitottak arra, hogy új vezetői és vállalatirányítási szemléletet és tudást sajátítsanak el.

Miben más ez mint az üzleti coaching vagy a szervezetfejlesztés? 

Az üzleti coaching célja, hogy a cégtulajdonosnak segítsen kihozni a maximumot a személyes képességeiből és ambícióiból. A szervezetfejlesztés a szervezetben rejlő lehetőségeket segíti maradéktalanul kiaknázni. Ezek mind hasznos építőkövei lehetnek az önjáró vállalati transzformációnak, de a többségük soha nem lesz több félmegoldásnál.


A Vállalatépítési Program segít beazonosítani, melyik területen milyen típusú változásra van szükség ahhoz, hogy a vállalkozásodból szintugrásra, azaz önjáró működésre képes vállalat legyen. Vagyis rendszerszintű megoldást kínál, amely túlmutat a coaching és az üzletfejlesztési eszközök korlátain és kiszámítható, fenntartható eredményt biztosít.

Kinek valók a szemináriumok? 

Azoknak a kis- és középvállalati cégtulajdonosoknak, akik szeretnék elmélyíteni ismereteiket az önjáró vállalati működés különböző területein, legyen az a saját jövőképük vagy a céges vízió, a szervezeti vagy a vezetői kultúra. Az elméleti tudás mellett a sokszor bizonyított, azonnal bevethető eszközökkel és gyakorlatokkal gazdagodhatsz. 

Miről szól a „6 pillér" módszer?

A módszer azon a hat területen kalauzol végig, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy tulajdonosként a céged működését stabillá, növekedését pedig tervezhetővé tedd. Az első mérföldkő a jövőképed meghatározása, amely során kijelöljük azt a célt, amely felé kormányozni szeretnéd a vállalkozásod. A céges vízió, a szervezeti és emberi tényezők, a vezetői kultúra, a rendszerek és folyamatok, valamint a teljesítménymenedzsment pillérei abban segítenek, hogy biztosan elérd a kitűzött célt, nem tíz, hanem két éven belül.

Más kérdésed van?

Foglalj időpontot 15 perces személyes konzultációra!

Akik már elindultak az úton