Készen állsz, hogy szintet lépj a vállalkozásoddal?

Foglalj időpontot egy tizenöt perces ingyenes beszélgetésre, hogy körbejárjuk, hova szeretnél eljutni a vállalkozásoddal tulajdonosként és magánemberként – és hogyan tudlak ebben támogatni.

Kérdések a konzultációról

Hogyan készüljek a beszélgetésre?

Kérlek kezdetként szánj időt arra, hogy átnézed a honlapomon található fontos elemeket, lehetőségeket. Gondold át továbbá, hogy milyen akkut, vagy hosszú távú problémákkal szembesülsz a vállalkozásodban, amellyel szeretnél előrelépni. Az is fontos, hogy átgondold, mennyire vagy ezekkel kapcsolatban elkötelezett, és milyen irányban tudod elképzelni a továbblépést – személyre szabott programmal, vagy csoportosan, szemináriumokon keresztül.

Mire számíthatok az ingyenes konzultáció kapcsán?

A konzultáció során, amennyire ez az idősáv megengedi, megismerkedünk egymással és felmérem azokat az akkut kérdéseket, amelyekkel előre szeretnél lépni a vállalatoddal kapcsolatosan. Javasolni fogok több utat az önjáró vállalati rendszer kiépítésével kapcsolatosan, amelyet később személyre szabottan alakíthatunk ki közösen – vagy máshogy támogatlak majd benne.

Jár-e bármiféle kötelezettséggel a konzultáció?

A konzultáció elsősorban ismerkedés, közöttünk, a vállalatod helyzetével és problémáival. Annak a lehetősége, hogy röviden bemutassam az önjáró vállalati rendszer kiépítéséhez vezető potenciális utakat. A konzultáció nem jár kötelezettséggel.

Miről lesz a szó a konzultáción?

A konzultáció során gyorsan, messziről körbejárjuk az elakadásokat, problémákat, azt, hogy jelenleg mi az, ami főleg megakadályozhat a tulajdonosi szabadság elérésében. Ezek mentén javasolni fogom azt a támogatási formát, amely során el tudod érni az önjáró vállalati rendszer kiépítéséhez vezető legrövidebb utat.

Mik a további lépések?

A további lépéseket a konzultáció során megbeszéljük. Ha a rendszer személyre szabott kiépítésére van szükség, továbblépünk azon az úton és bemutatom majd annak a szükséges lépéseit. Ha úgy gondoljuk közösen, hogy a szemináriumok útján a legegyszerűbb megerősíteni az önjáró vállalatod pilléreit, azok felé kalauzollak majd. 

Más kérdésed van?

Jelentkezz konzultációra, ahol személyesen felteheted kérdéseidet!