Bevezetés az önjáró vállalati rendszer kiépítésébe

Szemináriumok

Találd meg a személyes miértedet, ismerd meg az önjáró vállalati működés hat pillérét, és sajátítsd el azokat az eszközöket, amikkel a következő szintre emelheted a vállalkozásodat és a saját életedet.

Eseménynaptár

Közelgő szemináriumok

Tulajdonosi jövőkép szeminárium

Egy önjáró vállalatban a saját szerepedet korlátlan szabadsággal határozhatod meg. Választhatod például azt, hogy csak a termékfejlesztésben veszel részt. Vagy azt, hogy negyedévente kapsz egy beszámolót a menedzsmenttől, fenntartasz egy igazgatóságot, és az időd nagy részét a személyes célkitűzéseidre fordítod. A szeminárium során támogatlak a személyes miérted és céljaid megfogalmazásában, hogy aztán olyan vállalatot építhess, ami képes hatékonyan támogatni ezek megvalósításában. 

Vállalatépítési mesterkurzus

Milyen egy önjáró vállalat tulajdonosának lenni – és miért érdemes a vállalkozásodat önjáróvá tenni? Mi az a hat pillér, amiben egy vállalatnak kiszámítható teljesítményt kell nyújtania ahhoz, hogy önjáró legyen? Milyen buktatók várnak rád és a szervezetre az önjáróvá válás felé vezető úton és hogyan kerülheted ki ezeket? Az egynapos szemináriumon ezekre a kérdésekre kaphatsz választ, és megismerheted azokat a vállalatépítési eszközöket, amelyekkel kitérők és kockázatok nélkül célba érhetsz.