fbpx

Sebezhető vállalkozás vagy ütésálló vállalat?

Így számolja fel cége gyengeségeit 3 lépésben!

Hogyan lesz képes Ön már akár holnaptól arra, hogy mindössze pár lépésben feltárja vállalkozása szervezetfejlesztési, üzleti stratégiai és működési gyengeségeit? Előadásomban egyrészt megosztom Önökkel, hogy húsznál is több hazai kkv vállalatépítési tapasztalatai alapján miért kombináltuk a szervezetfejlesztési, üzleti stratégiai és működési hatékonysági szempontokat egy Vállalatépítési módszertanba. Másrészt konkrét és ingyenes eszközt adok kezükbe, amellyel a megtekintés pillanatától megkezdheti saját cége átvilágítását, és elindulhat a vállalattá válás útján.

Ajánlott videók

BUKÁS VAGY SIKER?

Egy valós középvállalat történetén keresztül mutatjuk be, hogy mik a buktatók egy ERP (vállalatirányítási) rendszer bevezetésnél, hogyan készülhet fel megfelelően, továbbá mit kell tennie a bevezetés közben és azt követően, hogy kollégái egy hatékonyságot javító rendszert vehessenek használatba.

100% GYAKORLATI PÉLDÁK, HOGY SIKERES CÉGÉT VÁLLALATTÁ FORMÁLJA

Mi az a pont egy vállalat életében, amikor a tulajdonos úgy érzi, hogy elakadt a fejlődésben? Mik a leggyakoribb akadályok és mi a szerepe a személyi kérdéseknek? Ki lehet azt jelenteni, hogy sokszor maga a tulajdonos személye, az ő kontrollja a fejlődés gátja? Ezekről a kérdésekről beszélgettünk a HR TV-ben.

CSAK EGY ÖNJÁRÓ CÉGGEL LEHET FELKÉSZÜLT!

Építsen önjáró vállalatot vállalkozásából és teremtse meg a feltételeit annak, hogy egy átmeneti kiesés se veszélyeztesse az Ön által létrehozott céges vagyont vagy éppen kollégái egzisztenciáját.

Ugorjon vállalatával a következő szintre!

Tegye rendbe velünk vállalkozása szervezeti struktúráját!

Együtt kidolgozzuk cége következő generációs, átlátható szervezeti struktúráját, meghatározzuk a vezetői pozíciókat és egyértelmű felelősségi köröket dolgozunk ki, melyek a vezetők és kollégák felelősségei az egyes pozíciókban.

Tegye meg az első alapozó lépést az önjáró cég irányába!