Könyv

Több van a cégedben

Az önjáró vállalat 6 pillére

Ez a könyv azoknak szól, akik készen állnak arra, hogy magukból és a vállalkozásukból is a legtöbbet hozzák ki. Mindezt útvesztők és kockázatok nélkül, az önjáró vállalati működés hat pillére mentén – a tulajdonosi és a céges víziótól kezdve a szervezeti és vezetői kultúrán át a folyamat- és teljesítmény menedzsmentig.

 

Komplett vállalatépítési eszköztár egy könyvben

Szeretnél egy önjáró vállalat tulajdonosa lenni? Esetleg ideje, hogy átadd a céged irányítását egy profi vezetői csapatnak – vagy a következő generációnak? Indulj el a jövőképed megvalósítása felé szakértő segítséggel.

Miről szól?

Arról, hogyan alakíthatod vállalkozásodat önjáró vállalattá, melyet egy hozzáértő vezetői csapat irányít, és egy jól szervezett vállalati struktúra támogat.

Mit tudhatsz meg belőle?

Megismerheted az önjáró vállalati működés hat pillérét, valamint azt, hogyan érheted el, hogy céged mindegyik területen jobb és kiszámíthatóbb teljesítményt nyújtson.

Kinek szól?

Kis- és középvállalati cégtulajdonosoknak, akikben megvan a vágy és ambíció, hogy új fejezetet nyissanak életükben és vállalkozásukban – és a cégvezetőknek, akik ebben támogatják őket.

Hogyan és milyen formában juthatsz hozzá?

A könyvet nyomtatott formában, a weboldalon keresztül leadott rendelés útján tudod megvásárolni. Kattints a Vásárlás gombra!Akik már olvasták a könyvet

Bárány-László
„Minden cégtulajdonosnak és felsővezetőnek ajánlom. Ez a könyv olyan, mint egy jó szakácskönyv: nemcsak a fogások elkészítését írja le lépésről lépésre, hanem azt is, hogy főzés közben mire figyeljünk. Több mint 40 évnyi közép- és felsővezetői tapasztalattal a hátam mögött is találtam benne olyan összefüggéseket, amelyeket azt kívánom, bárcsak ismertem és alkalmaztam volna 20-25 évvel ezelőtt.”
Bárány László
tulajdonos, MasterGood Csoport
dr-móré-attila
„Ez a könyv kötelező olvasmány minden magyar vállalkozónak, valamint mindazoknak, akik szeretnének kilépni a mindennapok állandó forgatagából és egy jól működő vállalatot létrehozni. Zoltán a saját tudása és tapasztalata mellett a legkiválóbb nemzetközi szakirodalmat is beépíti, miközben a hazai vállalkozások számára gyakorlati, a mindennapi munkában 100 százalékban hasznosítható tanácsokat ad.”
dr. Móré Attila
tulajdonos, Alphavet
Szekeres-Viktor
"Miért van az, hogy sok vállalkozó örök álma egy önjáró cég felépítése, de gyakorlatban csak néhányuknak sikerül? Az 50+ fős szervezetek már higgadt, megbízható, kiegyensúlyozott vezetőket, kitaposott folyamatokat, állandóságot kívánnak és nem azonnal végrehajtandó kreatív világmegváltó ötleteket a tulajdonostól. Hosszú és gyakran végzetes buktatókkal teli az út, amivel egy önjáró cég felépítése jár és a legtöbben el is buknak benne, saját cégük örök rabjaként élik le az életüket. Azoknak ajánlom Zoli könyvét, akik a saját bőrükön már megtanulták a vállalkozás-szervezés alapjait, de valami maradandót szeretnének alkotni és ehhez keresik a megfelelő tudást."
Szekeres Viktor
alapító, igazgatósági elnök, Gloster Nyrt.

Az önjáró vállalati működés 6 pillére

Akkor beszélhetünk önjáró vállalatról, ha egy cég a lenti hat dimenzió mindegyikében – a világos tulajdonosi víziótól a megbízható teljesítménymérésig – konzisztens teljesítményt képes nyújtani. Még ha ez nem is 100 százalékos. 

Tulajdonosi jövőkép

A személyes ambícióid és értékrended mentén kidolgozzuk azt az átfogó keretet, amelyben meghatározzuk a cégszintű fejlődési célkitűzéseket.

Céges vízió és stratégia

Pontos képet alkotunk a vezetőség által kijelölt célokról, ezen belül arról, hova és hogyan érdemes a céget eljuttatni rövid, közép- és hosszú távon. 

Szervezeti és emberi tényezők

Gondoskodunk arról, hogy a szervezet hatékony struktúrában és a megfelelő emberek közös munkája révén haladjon a céljai felé, valamint a fenntartható növekedés felé. 

Vezetői kultúra és információáramlás

Érett vezetői csapatot állítunk össze, akik egyszerre képesek a kollégák fejlesztésére, a saját területük önálló irányítására és a cég egységes ritmusban történő vezetésére is. 

Rendszerek és folyamatok

Olyan teherhordó struktúrát alakítunk ki a vállalat számára, amely akkor is keretek között tartja a cég működését, ha nem veszel részt minden munkafolyamatban.

Teljesítménymérés- és menedzsment

Az önjáró vállalati működés kulcseleme a kiszámíthatóság, amit hiteles adatokon alapuló mutatószámokkal és tervezhető, formalizált kontrollokkal biztosítunk.

Az önjáró vállalati működés 6 pillére

12 990 Ft16 990 Ft

Leírás

Ez a könyv azoknak szól, akik készen állnak arra, hogy magukból és a vállalkozásukból is a legtöbbet hozzák ki. Mindezt útvesztők és kockázatok nélkül, az önjáró vállalati működés hat pillére mentén – a tulajdonosi és a céges víziótól kezdve a szervezeti és vezetői kultúrán át a folyamat- és teljesítmény menedzsmentig.
Szállítás: megjelenéstől számítva 2-3 munkanap
Több van a cégedben

Az önjáró vállalat 6 pillére

Egy könyv azoknak, akik készen állnak arra, hogy cégtualjdonosként magukból és a vállalkozásukból is a legtöbbet hozzák ki.