fbpx

VÁLLALATI ÉRETTSÉG ÉRTÉKELÉS WEBINÁR

Tegye meg az első lépést a fejlődés felé, és derítse ki a Vállalati Érettség Értékeléssel, hol tart vállalkozása a vállalattá válás útján!

A WEBINÁR IDŐPONTJA: 2023. május. 23. 15.00

Jelentkezési határidő:

2023. május 22.

*A webinár ingyenes online rendezvény cégvezetők részre, de regisztrációhoz kötött.

Vállalatépítés Vállalati Érettség Értékelés Webinár

Az online eseményen teljeskörű tájékoztatást adunk a Vállalati Érettség Értékelés módszertanáról.

A témavezető Krausz Zoltán vállalatépítési szakértő beszélgetőpartnerei lesznek Martin Hajdu György, a vállalatépítés.hu stratégiai partnere, szervezet- és vezetőfejlesztő tanácsadó és coach, valamint Ördög Tamás, a Protecta Kft. tulajdonosa és COO-ja, aki saját példáján keresztül meséli el, hogyan juttatta előnyhöz vállalatát a Vállalati Érettség Értékelés.

A vállalkozók jelentős része önjáró, stabilan növekvő, nyereséges és emberileg is élhető vállalatra vágyik. A profit hajszolása, a folyamatok állandó személyes kontroll alatt tartása azonban a céget leszálló ágba, a tulajdonost pedig kiégésbe döntheti. Ennek azonban nem kell így lennie.

Egy Vállalati Érettség Értékelésen alapuló komplex Vállalatépítési Program megvalósításával korábbi éves árbevételének akár többszörösét is realizálhatja, valamint:

Teremtsen Ön is önjáró, profitábilis és élhető vállalatot!

Mikor ajánlott a Vállalati Érettség Értékelés?

A Vállalati Érettség Értékelés elvégzése indokolt lehet minden esetben, amikor a vállalkozásfejlesztés folyamatában Önnek szüksége van egy aktuális helyzetelemzésre. Emellett az alábbi esetekben kifejezetten javasolt lehet a vizsgálat lefolytatása:

Bizonytalan? Segítünk a döntésben.

Töltse ki a mindössze 5 percet igénylő, bevezető kérdőívünket, és tudja meg, szüksége van-e a Vállalati Érettség Értékelésre!
Válaszoljon a kérdésekre, és kapjon azonnali visszajelzést a cége helyzetéről!

Többet szeretne tudni? Jelentkezzen most a Vállalati Érettség Értékelés Webinárra!

A VÁLLALATI ÉRETTSÉG ÉRTÉKELÉS objektív és átfogó képet ad vállalkozása felkészültségéről.

Krausz Zoltán vállalatépítési szakértő hazai középvállalatokra szabott komplex elemzésének fókuszában egy pontrendszeren alapuló, a vezetők és kollégák meglátásait is tartalmazó szakértői értékelés és javaslattétel áll. A vizsgálat többek között az alábbi kulcsfontosságú területekre terjed ki:

Ismerje meg vállalatépítési szakértőnket !

Krausz Zoltán podcast interjújából megtudhatja:

A VÁLLALATI ÉRETTSÉG ÉRTÉKELÉS
AZ ELSŐ LÉPÉS A FEJLŐDÉSHEZ

A Vállalati Érettség Értékelés egy többlépcsős folyamat, amelyben minden vezetőnek és munkavállalónak kiemelt szerepe van:

1. Nyitó konzultáció

A cégvezetőkkel nyitó konzultáció keretében egyeztetjük az esetleg már észlelhető elakadásokat és célokat, amelyek a készülő felmérés alapját adják.

2. Kérdőívkészítés

A konzultáció alapján egyedi, cégre szabott, komplex kérdőív készül.

3. Programindító megbeszélés

A cég munkatársai programindító megbeszélés keretében kapnak tájékoztatást a cégnél zajló felmérésről, és az azzal járó feladatokról.

4. Kérdőíves felmérés

A tájékoztatást követően kiküldésre kerül az anonim, online elérhető kérdőív, amit a legjobb eredmény érdekében a cég minden munkavállalójának javasolt kitöltenie.

5. Vállalati érettség értékelés elkészítése

A visszaérkező kérdőívek alapján 3 héten belül elkészül a részletes vállalati érettség értékelés, ami komplex, átfogó és objektív képet ad a vállalkozás aktuális helyzetéről.

6. Záró konzultáció

A helyzetértékelés ismertetésére a cégvezetőkkel közös konzultáción kerül sor.

7. Következő lépések

A cég megfelelő érettségi szintje és vezetői igény esetén a Vállalati Érettség Értékelésen alapuló Vállalatépítési Programmal folytatódhat a közös munka.

ŐK MÁR TUDJÁK, HOGY MEGÉRI MINKET VÁLASZTANI

„Ha hatékonyságban, eredményességben, vagy a működés önállósításában szeretné fejleszteni csapatát és cégét, Zoltán az Ön embere”
Virág Zsolt
tulajdonos-igazgatósági tag
Hiflylabs Zrt.
„Napról napra mérhetők és kézzelfoghatók az eredmények. Ajánlom mindenkinek, aki komolyan gondolja a vállalatépítést! ”
Újvári Viktor Tamás
vezérigazgató
Officium Irodafejlesztő Zrt.
„Százmilliós nagyságrendű eredményt hozott nekünk évente Zoli. Az a hatékonyság, minőség, amely kialakult a cégen belül, az felbecsülhetetlen.”
Walter József
tulajdonos
Walter Kft.

Jelentkezzen most és tudjon meg a webináron mindent a Vállalati Érettség Értékelésről!


WEBINÁR JELENTKEZÉS

Vállalati Érettség Értékelés Webinár

Ugorjon vállalatával a következő szintre!

Tegye rendbe velünk vállalkozása szervezeti struktúráját!

Együtt kidolgozzuk cége következő generációs, átlátható szervezeti struktúráját, meghatározzuk a vezetői pozíciókat és egyértelmű felelősségi köröket dolgozunk ki, melyek a vezetők és kollégák felelősségei az egyes pozíciókban.

Tegye meg az első alapozó lépést az önjáró cég irányába!