fbpx
Vállalatépítés logo

TULAJDONOSI JÖVŐKÉP KONFERENCIA 2024

„Ahol megmutatjuk, hogyan lesz az Ön tulajdonosi vágyaiból valóság a cégében”

Az első 10 regisztrálónak felajánlott konzultációs időpont BETELT. További konzultációs lehetőségről az oldal alján tájékozódjon!

„Annak a hajóskapitánynak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart, egyik szél sem barátja.”

Minden elkötelezett cégtulajdonos hősies erőfeszítéseket tesz, hogy cége sikeres legyen, de…: 

 Ezekre és hasonló kérdésekre keressük a válaszokat a konferencián egyedi, 100%-ban személyes cégtulajdonosi történetek és gyakorlati példákkal alátámasztott szakértői nézőpontok megismerésén keresztül. 

A KONFERENCIA ELŐADÓI

Martin Hajdu György

szervezet- és vezetőfejlesztő, az Önazonos Vezető Műhely társalapítója

„Van (jövő)képem hozzá!”: célok vagy jövőkép 

Krausz Zoltán

vállalatépítési szakértő, a Vallalatepites.hu alapítója 

Így lesz a tulajdonosi jövőképből terv és valóság 

Egerszegi Krisztián

a MiniCRM tulajdonosa, a Cégépítők alapítója 

Operatív tűzoltóból tulajdonos lettem. Hogy csináltam?

A PÓDIUM BESZÉLGETÉS RÉSZTVEVŐI

Vásárhelyi Botond

Lighting Solutions Kft. tulajdonos 

Kiss Nikoletta

Palmsped Cargo 2009 Kft. tulajdonos 

„Így éltük meg (a szintugrást)” – két cégtulajdonos története

Helyszín:

MOM Kulturális Központ
(1124 Budapest, Csörsz utca 18.)

Időpont:

2024. március 6.
9:00 – 12:00

Részvételi díj:

Egyéni jegy: 29 900 Ft + ÁFA
Páros jegy: 49 900 Ft + ÁFA

A részvételi díj befizetésével kapcsolatban a regisztrációt követően küldünk bővebb információt.

Amennyiben a konferenciával kapcsolatban bármilyen egyéb kérdése merül fel,
kérjük írjon e-mailt a szervezőknek: konferencia@vallalatepites.hu 

Várjuk szeretettel konferenciánkon!

Regisztráció

Regisztráció tuljöv konferencia

Résztvevő adatai

1.Résztvevő adatai

2.Résztvevő adatai

Érdeklődöm a csoportos (online) konzultáció iránt (elfogadom, hogy a csoportos konzultáció megvalósulása az előadók kapacitásainak függvénye, ugyanakkor nem garantált)

Számlázási adatok

A konferencia támogatói

Vállalatépítés logo
Önazonos vezető

Szervező partner:

Előadói profilok

Egerszegi Krisztián

Egerszegi Krisztián a MiniCRM tulajdonosa, a Cégépítők alapítója, a Jövőkép című könyv szerzője, a rendszerben való gondolkodás híve. A 1,5 milliárd forintos árbevételű IT cége felépítése után, a MiniCRM Zrt-vel is sikerült piacvezető szereplővé válni Magyarországon és Romániában.  

2012 végén csatlakozott tulajdonosként és a 7. emberként, az akkor 54 millió forintos árbevételű és 170 ügyféllel rendelkező MiniCRM-hez. 2023-ban már 100 fős a cég, több mint 2000 ügyféllel, romániai leányvállalattal és 1,8 milliárd forint körüli árbevétellel. 2014-ben megnyerték a Deutsche Telekom Legjobb üzleti alkalmazás versenyét nemzetközi szinten, ami jó visszaigazolás volt, hogy jó úton járnak. Emellett a Deloitte Fast 500 és Financial Times 1000 sikerlistákra is felkerültek. A klasszikus CRM-ből, ahogy a MiniCRM mint cég fejlődőtt, úgy fejlődött a MiniCRM szoftver is tovább, ma már vállalatirányítási, de inkább cégépítő rendszerré. 

A legnagyobb segítség a rendszerben való gondolkozás volt, aminek segítségével és a megfelelő támogató eszközökkel ki tudott törni a folyamatos napi tűzoltásból és a cég fejlesztésére fordíthatta az idejét, ami már önállóan is működni tudott. 2021-ben megalapította a Cégépítők közösséget. Célja, hogy olyan vezetők osszák meg a tapasztalataikat, akik nemcsak beszélnek róla, hanem már a valóságban is megcsinálták. 2023 áprilisban megjelent a Jövőkép című könyve, ami a megjelenés után 3 hétig vezette a Libri üzleti sikerlistáját. A könyv újszerűen regényes formátumban adja át a magyar valóságban működő cégvezetői tudást. 

Cégépítők podcast: https://www.cegepitok.hu/podcast/ 

Jövőkép könyv: https://www.jovokep.com/ne-hagyd-hogy-bedaraljon/ 

Krausz Zoltán

Krausz Zoltán 20 éve dolgozik hazai és nemzetközi vállalatok fejlesztési és átalakítási projektjein. 10 éve kizárólagos fókuszában a középvállalatot vezető cégtulajdonosok szintugrási ambícióinak támogatása áll vállalatépítési szakértőként.

Célja, hogy minden cégtulajdonos olyan önjáró vállalatot építhessen vállalkozásából, amely támogatja személyes céljait, a cég működését pedig a következő szintre emeli. Megbízóit és menedzsment csapatukat hazánkban úttörőnek számító módon támogatja az általa kidolgozott és több tucat hazai vállalkozásnál sikeresen alkalmazott Vállalatépítési Program keretein belül.

Zoltán korábban közép-és felsővezetőként, befektetőként és többségi tulajdonosi képviselőként is értékes tapasztalatokat szerzett hazai kis- és középvállalatoknál, illetve multinacionális cégeknél is.

15, 400 és több ezer fős vállalatot is alakított már át. Több, mint 2 évtizednyi tapasztalattal rendelkezik vállalat-átalakítási projektek területén. Eddig közel 100 cégtulajdonost segített, hogy felismerje az akadályokat és ezeken képesek legyenek felülkerekedni, szintet lépni.

Nagy hangsúlyt fektet az ügyfeleivel közösen kialakított, teljes körű, önjáró és növekedést támogató megoldások megtervezésére és bevezetésére.

Martin Hajdu György stratégiai partner

Martin Hajdu György

Martin Hajdu György a közgazdasági egyetem elvégzését követően 14 évet dolgozott kereskedelmi és befektetési bankokban. Miközben méretes céges tranzakciók tanácsadójaként tevékenykedett, vállalatértékelést oktatott a Budapesti Közgazdasági Egyetemen és a Bankárképző Központban. A Tőzsdei Szakvizsga rendszerének kidolgozója. 

Idővel szakmát váltott, mivel arra ébredt rá, hogy a stratégiai-pénzügyi problémák mögötti emberi és szervezeti elakadások és a belőlük fakadó fejlődési lehetőségek izgatják igazán. Szervezetfejlesztő-szupervizori diplomát szerzett, majd coaching képesítést, jelenleg az ICF PCC minősítésével rendelkezik.  Mivel üzleti szervezeti háttérből jön, látja, hogy valódi teljesítmény és elégedettség csak akkor jön létre fenntartható módon, ha egyszerre sikerül önazonos módon kapcsolódni magunkhoz és a szervezethez is. E kettős kapcsolódás megteremtésének specialistája. Coachként, tanácsadóként, trénerként, szervezetfejlesztőként a pszichológiát és üzleti tudást egyesíti holisztikus szemlélettel egyének, csapatok és szervezetek fejlesztésében, több, mint 5.000 órányi fejlesztői tapasztalattal. 

Társalapítója az Önazonos Vezető Műhelynek, amelynek blogján rendszeresen publikál vezetői és önmenedzsment témákban. Számos nyilvános és cég vezető- és kultúrafejlesztő online program társszerzője. Jelenleg két tőzsdei cégnél tölt be választott tisztséget: a Graphisoft Part Igazgatóságának és a Duna House FB tagja. A Közép-Európai Brókerképző Alapítvány kuratóriumi elnöke. 

Kiss Nikoletta

Kiss Nikoletta közlekedésmérnök, 27 éve dolgozik a közúti logisztikában. Szakmai tapasztalatára alapozva tulajdonostársával 20 éve alapította a Palmsped Cargo 2009 Kft.-t. Nemzetközi szállítmányozást végző vállalkozása jelenleg 2,7 Mrd árbevétellel, több mint 200 ügyféllel rendelkezik. Folyamatosan növelik nagyvállalati gyártó partnereik körét, akiknek értéknövelt szolgáltatással, ügyfélközpontú cégkultúrával biztosítanak megoldást a nemzetközi közúti szállításaikra. Kiemelt szereplőivé váltak a lengyelországi áruszállításnak. 

A cég növekedésében szerepet játszott, hogy a kezdeti szakmai működése után felismerte a vezetői szerepének fontosságát. Elkötelezetté vált önmaga, a csapat és a szervezet fejlesztése iránt. Örömmel sajátít el és vezet be a működésükbe, másoktól tanult és a jelenlegi cégméretükben is jól alkalmazható rendszereket. 

Személyes céljainak megvalósítását abban látja, ha képessé teszi a vállalkozását az önjáró működésre és ezzel felkészíti egy következő szintugrásra.

Vásárhelyi Botond

Vásárhelyi Botond gyerekkora óta közelről ismeri a fénytechnológia világát. Édesapja vállalkozása révén már gyerekként magába szívta a szakma alapjait, tudása együtt gyarapodott a fénytechnológia rohamléptékű fejlődésével. Miután édesapja családi vállalkozásában végig járta a szamárlétra minden fokát, a gyártósortól a szállítmányozáson és értékesítésen át a vállalatvezetésig, önálló útra lépett.

A Lighting Solutions Kft., amelyet Botond egy alvó családi vállalkozásból ébresztett fel, évről évre megduplázta bevételeit: a kezdeti 70 millió helyett napjainkban már milliárdos árbevétellel büszkélkedhet, ezzel párhuzamosan pedig a startvonalnál sorakozó négy fős csapat is húsztagúra bővült. A Lighting Solutions Kft. a hazai LED piac meghatározó szereplőjeként ma már az ország öt legnagyobb fénytechnológiai cége közé tartozik. Amellett, több márka elsőszámú magyarországi forgalmazója, Vásárhelyi Botond vállalata felel többek közt a Sziget Fesztivál, a Groupama Aréna és az Bazilika kiállító terei világításáért.

Botond egyszavas mottója a megbízhatóság – meggyőződése, hogy eddig elért vállalati sikereinek titka is ebben az egy kulcsszóban rejlik. Célja, hogy saját iparágában piacvezető legyen.

* Az előadókkal folytatott konzultáció személyesen vagy online kerül lebonyolításra. Amennyiben az előadói konzultációt igénylők száma meghaladja a 10-et, regisztráljuk az igényt és előadóként az elérhető kapacitásaink függvényében az elsőként érkezett jelentkezéseket igyekszünk beütemezni az elérhető kapacitásaink mértékéig.

Annak érdekében, hogy további konferencia résztvevőink is részt vehessenek konzultáción, érdeklődés függvényében tervezünk csoportos konzultációt – kérem, a regisztrációnál jelezze, ha más tulajdonosokkal együtt igényt tartana egy csoport konzultáción történő részvételre és a rendelkezésre álló kapacitások függvényében igyekszünk ezt megszervezni.)