Tulajdonosi jövőkép – egynapos szeminárium

Egy önjáró vállalatban a saját szerepedet korlátlan szabadsággal határozhatod meg. Választhatod például azt, hogy csak a termékfejlesztésben veszel részt. Vagy azt, hogy negyedévente kapsz egy beszámolót a menedzsmenttől, fenntartasz egy igazgatóságot, és az időd nagy részét a személyes célkitűzéseidre fordítod. A szeminárium során segítek megfogalmazni a személyes miértedet és céljaidat, hogy aztán olyan vállalatot építhess, ami képes hatékonyan támogatni ezek megvalósításában. 

Dátum

Hamarosan elérhető

Helyszín

Hamarosan elérhető

Kinek való?

Olyan kis- és középvállalati cégtulajdonosoknak, akik szeretnék megfogalmazni és összehangolni személyes és üzleti céljaikat, irányt szabva ezzel napi és stratégiai döntéseiknek.

Miről lesz szó?

Megfogalmazzuk a személyes miértedet és a vágyott jövőképedet

Felmérjük a céged lehetséges fejlődési irányait és mozgásterét

Meghatározzuk a számodra ideális jövőbeli szerepet a cégedben

Lefordítjuk a jövőképedet konkrét stratégiai és szervezeti feladatokra

Készen állsz a szintlépésre?

Hamarosan eléhetővé tesszük a legközelebbi szemináriumunk helyét és idejét. Kérj értesíts, hogy ne elsőként értesülhess.

Tulajdonosi jövőkép – egynapos szeminárium

Egy cégtulajdonost sok minden motiválhat, legyen az az alkotás öröme, az elismerés vágya vagy bármi más. Egy azonban közös bennük: személyes céljaik és értékei alapvetően határozzák meg a vállalkozásuk működését – és sikerét.

Jelentkezz az egynapos Tulajdonosi jövőkép  szemináriumra, ahol együtt megfogalmazzuk a személyes miértedet és céljaidat, hogy olyan vállalatot és szervezetet építhethess, ami képes hatékonyan támogatni ezek megvalósításában.