Vállalatépítési mesterkurzus

Milyen egy önjáró vállalat tulajdonosának lenni – és miért érdemes a vállalkozásodat önjáróvá tenni? Mi az a hat dimenzió, amiben egy vállalatnak kiszámítható teljesítményt kell nyújtania ahhoz, hogy önjáró legyen? Milyen buktatók várnak a rád és a szervezetre az önjáróvá válás felé vezető úton és hogyan kerülheted ki ezeket? Az egynapos  szemináriumon ezekre a kérdésekre kaphatsz, és megismerheted azokat a vállalatépítési eszközöket, amelyekkel két éven belül, kitérők és kockázatok nélkül célba érhetsz. Dátum

Hamarosan elérhető

Helyszín

Hamarosan elérhető

Kinek való?

Bárkinek, aki egy kis- és középvállalkozás vezetésében érintett, és szeretné elsajátítani az önjáró vállalati működés kulcsfontosságú eszközeit és alapelveit. 

Miről lesz szó?

Megvizsgáljuk, milyen egy önjáró vállalat, és melyek a legfőbb előnyei

Részletesen bemutatjuk az önjáró vállalati működés hat pillérét

Áttekintjük a leggyakoribb akadályokat az önjáróvá válás felé vezető úton

Bizonyított vállalatépítési eszközöket mutatunk be gyakorlati példákkal

Készen állsz a szintlépésre?

Hamarosan eléhetővé tesszük a legközelebbi szemináriumunk helyét és idejét. Kérj értesíts, hogy ne elsőként értesülhess.

Vállalatépítés mesterkurzus – egynapos szeminárium

Milyen egy önjáró vállalat tulajdonosának lenni? Mi az a hat tényező, ami kulcsfontosságú ahhoz, hogy egy vállalkozás önjáró lehessen? Mik a szervezeti átalakulás legfőbb akadályai, és hogyan győzheted le ezeket?

Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ az egynapos szemináriumon, továbbá megismerheted azokat a vállalatépítési eszközöket, amelyekkel céged két éven belül, kitérők és kockázatok nélkül juthat el az önjáró működésig.