fbpx

A hazai vállalkozásoknál gyakran akkor is a tulajdonos a fő döntéshozó, amikor az egyes szakterületeknek dedikált vezetői vannak.

Rendben van ez így?

Ön is hajlamos rá, hogy a vezetői helyett dolgozzon, és hozzon döntéseket?

Ha a válasza IGEN, akkor eljött a szervezetfejlesztés ideje.

Kezdje még ma az ismeretei bővítésével, és tudja meg, hogyan számolhat le a menedzsment deficittel!

Szerezzen azonnal használható, lényegre törő, valódi tudást adó ismereteket!

REGISZTRÁLJON az INGYENESEN elérhető Vállalatépítés Tudástárba!

Nézze meg a menedzsment deficitről szóló videónkat, amiből kiderül, hogy időnként maga a tulajdonos egy cég növekedésének legnagyobb akadálya.

A Vállalatépítés Tudástárra van szüksége, mert:

Hogyan segít Önnek a Vállalatépítés Tudástár?

Krausz Zoltán vállalatépítési szakértőnk a hazai kkv-szektorban szerzett 20 ÉV TAPASZTALATát sűrítette 1 MÓDSZERTANBA. A máshol ebben a formában nem elérhető, tudatosan összeállított ismeretanyagokhoz most egy egyszerű regisztrációval Ön is hozzájárulhat.

A Vállalatépítés Tudástárban elérhető ismeretek megszerzésével képes lesz

REGISZTRÁLJON most az INGYENESEN elérhető vállalatépítés Tudástárba!

Tudja meg még ma, hogyan számolhat le a menedzsment deficittel, és építhet a tulajdonostól függő vállalkozásából cégöröklésre is alkalmas, önjáró vállalatot!

Regisztrációjával teljes hozzáférést kap a videókat, podcast beszélgetéseket, kurzusokat, vállalatépítési eszközöket és blogcikkeket is tartalmazó, a piacon máshol ebben a formában nem elérhető, tudatosan összeállított ismeretanyaghoz.

Regisztráció

Szeretne többet tudni arról, hogyan építhet sikeresen vállalatot?

Iratkozzon fel, és nyerjen hozzáférést a leghasznosabb vállalatépítési videókhoz, eszközhöz és szakmai háttéranyagokhoz!

A regisztrációval elfogadja, hogy aktualitásainkról, a fiókjához kapcsolódó frissítésekről hírlevelet küldünk. Viszont garantáljuk, hogy az Ön adatait kizárólag a fiókjához való hozzáférés kezeléséhez és kapcsolattartási célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. A regisztráció során megadott adatait nem adjuk tovább egyéb marketing célra.

Tudja meg még ma, hogyan számolhat le a menedzsment deficittel, és építhet a tulajdonostól függő vállalkozásából cégöröklésre is alkalmas, önjáró vállalatot!

Ugorjon vállalatával a következő szintre!

Tegye rendbe velünk vállalkozása szervezeti struktúráját!

Együtt kidolgozzuk cége következő generációs, átlátható szervezeti struktúráját, meghatározzuk a vezetői pozíciókat és egyértelmű felelősségi köröket dolgozunk ki, melyek a vezetők és kollégák felelősségei az egyes pozíciókban.

Tegye meg az első alapozó lépést az önjáró cég irányába!