fbpx

Sikeresen kitöltötte a kérdőívet, a riport a postafiókjában van!

Gratulálunk, ezzel egy óriási lépést tett a hegycsúcs meghódítása, álmai cégének létrehozása irányába!

Elküldtük Önnek e-mailben a kérdőív eredményét. Amennyiben nem találja az általunk küldött riportot, ellenőrizze a Spam és a Promóciós mappát is!

Tekintse meg a kitöltés eredményét és beszéljünk arról, hogyan építhet sikeres vállalkozásából önjáró vállalatot!

Ha Ön is magasba vágyik a cégével, de egyedül nem boldogul vagy elakadt, akkor válassza a cégére szabott VÉ Felkészülési Programot és induljon el felfelé!

Jelentkezzen a VÉ Felkészülési Programra!

Képzelje el, hogy vállalkozása

tiszteletnek örvend megyei és országos szinten,

jól szervezett csapatában mindenki tudja a dolgát,

jelentős időt szabadít fel családjára, lelkesítő terveire!

A VÉ Felkészülési Programban

cégére szabott, részletes akciótervet kap, amely 5 dimenziós értékelés során világosan megmutatja, milyen lépéseket kell tennie a jövőkép és stratégia, szervezet és emberek, teljesítménymenedzsment, folyamatok, információáramlás területén.

Egy 2 órás mélyinterjú során tisztázzuk a konkrét lépéseket az 5 dimenzió mentén, amit ha sikeresen megtesz, eléri a vágyott hegycsúcsot, a saját tulajdonosi jövőképét szolgáló vállalkozást.

Ezt nyújtja Önnek a VÉ Felkészülési Program

– 100+ db vállalkozás ajánlása alapján

+ mélyinterjú; oktatóvideók; Tudástár hozzáférés és egy 1 órás konzultáció a továbbiakról.

És aki a felkészülését irányítja: Krausz Zoltán

Több mint 100 cégtulajdonossal dolgozotam már együtt és láttam azokat a problémákat, amelyek lefékezték őket. Hiába tettek meg mindent a cégükért, sokan egyedül, önerőből nem tudtak előrehaladni.

 

100-nál is több vállalatépítéssel, továbbá 20 év projekt-és szervezetfejlesztési tapasztalattal a hátam mögött nem egy cégtulajdonost segítettem már ki a reménytelennek tűnő helyzetből és támogattam vállalkozása eredményes felépítésében. Minden tulajdonos megérdemli, hogy beváltsa a benne és a cégében rejlő óriási potenciált!

Krausz Zoltán vállalatépítési szakértő

Mi vár Önre, ha csak halogat és nem vág bele a VÉ Felkészülési Programba?

Ne engedje, hogy így legyen, kezdje el a VÉ Felkészülési Programot és indítsa el vállalkozását felfelé a személyre szabott akciótervvel!

A VÉ Felkészülési Program ára: 590.000 Ft

Ha bármilyen okból nem elégedett az elemzéssel es az akciótervvel akkor a 200.000 forint kedvezményt írunk jóvá, azaz ez esetben 390.000 forintot kell fizetnie!

Jelentkezés a VÉ Felkészülési Programra

Vé felkészülési program reg

A jelentkezésével elfogadja, hogy aktualitásainkról, a fiókjához kapcsolódó frissítésekről hírlevelet küldünk. Viszont garantáljuk, hogy az Ön adatait kizárólag a fiókjához való hozzáférés kezeléséhez és kapcsolattartási célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. A jelentkezés során megadott adatait nem adjuk tovább egyéb marketing célra.

Ugorjon vállalatával a következő szintre!

Tegye rendbe velünk vállalkozása szervezeti struktúráját!

Együtt kidolgozzuk cége következő generációs, átlátható szervezeti struktúráját, meghatározzuk a vezetői pozíciókat és egyértelmű felelősségi köröket dolgozunk ki, melyek a vezetők és kollégák felelősségei az egyes pozíciókban.

Tegye meg az első alapozó lépést az önjáró cég irányába!