fbpx
Szervezett felkészültség

1/10. kérdés

Legkevésbé értek egyet

Teljesen egyetértek

2/10. kérdés

Legkevésbé értek egyet

Teljesen egyetértek

3/10. kérdés

Legkevésbé értek egyet

Teljesen egyetértek

4/10. kérdés

Legkevésbé értek egyet

Teljesen egyetértek

5/10. kérdés

Legkevésbé értek egyet

Teljesen egyetértek

6/10. kérdés

Legkevésbé értek egyet

Teljesen egyetértek

7/10. kérdés

Legkevésbé értek egyet

Teljesen egyetértek

8/10. kérdés

Legkevésbé értek egyet

Teljesen egyetértek

9/10. kérdés

Legkevésbé értek egyet

Teljesen egyetértek

10/10. kérdés

Legkevésbé értek egyet

Teljesen egyetértek

Köszönjük, hogy kitöltötte a Kérdőívet!

Amennyiben a Kérdőív eredményéről emailben is szeretne értesítést kapni, kérjük adja meg nevét és email címét.

Vállalatépítés

Vállalkozásból vállalatot

Építsen vezetésünkkel sikeres cégéből önjáró, tiszteletnek örvendő, a kollégáknak stabil munkakörnyezetet, tulajdonosának kiemelt értéket teremtő vállalatot!

Vállalatépítés

Vállalkozásból vállalatot

Építsen vezetésünkkel sikeres cégéből önjáró, tiszteletnek örvendő, a kollégáknak stabil munkakörnyezetet, tulajdonosának kiemelt értéket teremtő vállalatot!

Krausz Zoltán

Ha legalább egy ’igen’ van a válaszai között, olvasson tovább!

Minden tulajdonos megérdemli, hogy beváltsa a benne és a cégében rejlő potenciált. Egy többszörösen kipróbált úton vezetjük végig és támogatjuk a szintlépésben cégtulajdonosként és magánemberként egyaránt.

A vállalatépítés az egyetlen módszertan Magyarországon, ahol az alábbi 3 tényező teljesül:

Vállalati Erőnlét Növelés kérdőív

Szeretné tudni, pontosan hány lépésre van egy önjáró vállalati működéstől? Az 5 perc alatt kitölthető Vállalati Erőnlét Növelés kérdőív segítségével 4+10 kérdés megválaszolásával azonnal letölthető, átfogó riportot kap a cége jelenlegi helyzetéről, amelyet már akár másnap gyakorlatba ültethető javaslatokkal kiegészítve küldünk el Önnek.

VÉ Felkészülési Program

Induljon el egy testre szabott átfogó akciótervvel a vállalatépítési úton – ezt nyújtja a VÉ Felkészülési Program! 2 órás mélyinterjún vesz részt, ahol átvilágítjuk vállalatát az 5 VÉ dimenzió mentén. A beszélgetésen elhangzottak alapján cégre szabott, konkrét, gyakorlatba ültethető lépésekkel ellátott akciótervet készítünk az Ön számára.

 

VÉ Alapozás

Fektesse le vállalatának új működési alapjait a VÉ Alapozással! 3 hónap intenzív együttműködést követően kialakítjuk azt az Ön – és adott esetben üzlettársai – saját tulajdonosi jövőképére szabott működési modellt, amellyel önjáró, 2x-3x nagyobb bevételt kezelni képes vállalatot hozunk létre.

VÉ Program

Egy alig két éves intenzív együttműködés során tapasztalt túravezetőjével, Krausz Zoltánnal azt a vállalatot hozza létre már sikeres vállalkozásából, amelyre mindig is vágyott. A program eredményeként önjáróvá tesszük vállalkozását, kialakítjuk a tulajdonosi kontrollrendszert és olyan vezetői csapatot hozunk létre, ahol a területükért önálló felelősséget vállaló vezetők támogatják az Ön tulajdonosi céljait.

Önjáró, növekvő vállalat

A program eredményeként a cégérték várható növekedése meghaladja az 50%-ot és heti 20 órája szabadul fel, amelyet cége fejlesztésére vagy személyes céljaira fordít majd! Visszakapja az időt és az energiát, amelyet jelenleg a víz felszínén maradásra, lebegésre fordít.

Itt találkozhatott már velünk:

behaviour logo
Cégépítők logo
Haszon logo
Piac és profit logo
HR portal logo
Jalsovszky logo
K&H logo
K&K logo
MBH bank logo
MKB bank logo
Telekom Hello Biznisz logo
PP konferencia logo
újraterveztem logo
Üzletem.hu logo

Nem a vállalkozás elindítása a legnehezebb része egy-egy sikersztorinak, hanem a hosszabb távú, folyamatosan sikeres működtetése és a fejlesztése, mellyel magasabb szintre léphet. A sikeres vállalat ott válik el egy pusztán nyereséges vállalkozástól, hogy képes-e tartós növekedést felmutatni, amihez egyes pontokon modellváltásra van szükség.

Rengeteg cégtulajdonos tekint vissza úgy életének elmúlt 2-3 évére – vagy akár még több évre visszamenőleg is – hogy már nem volt képes valós növekedésre. Számos vállalkozás szenved a következőktől:

Ezzel pedig akár 10 évet is veszíthetnek, mialatt ugyanazokkal a problémákkal küzdenek évekig, de egyre kevesebb energiával. Ha Ön is ebben a helyzetben találja magát, a megfelelő elszántsággal és vezetésünkkel mindössze 2 év alatt létrehozhatja azt a céget amire már az induláskor vágyott.

Hiszünk abban, hogy vállalkozása a kellő hozzáértéssel olyan növekedési pályára állítható, amelyre már régóta vágyott, de talán elriasztották az ehhez szükséges lépések, döntések. Végre egy tapasztalt partner által támogatva létrehozhatja vállalkozásának egy még jobb, következő verzióját!

Mi így teremtünk értéket az Ön számára:

Akik az önjáró vállalat alapjait már megteremtették vezetésünkkel:

Akik az önjáró vállalat alapjait már megteremtették vezetésünkkel:

Ha szeretné a saját logóját is itt látni akkor kezdje a Vállalati Erőnlét Felméréssel

Ha szeretné a saját logóját is itt látni akkor kezdje a Vállalati Erőnlét Felméréssel

’Minden vállalkozásból válhat generációkon átívelő, folyamatosan növekvő, a tulajdonostól idővel függetleníthető, értékteremtő vállalat.’

Az alábbi 5 dimenzióban vizsgáljuk és építjük vállalkozását:

Jövőkép és stratégia

Szervezet és emberek

Teljesítménymenedzsment

Folyamatok

Információáramlás

’A vállalkozására szabott egyedi és kreatív megoldásokat alkotunk, amelyhez nyugat-európai színvonalú gondosságot és ügyfélkezelést rendelünk.’

Vállalatépítési szakértőként  – több mint 20 éves, különféle területeken megszerzett tapasztalatommal és rutinommal sikerrel útmutatást adhatok Önnek, hogy hős cégvezető lehessen, egy önjáró vállalat élén. Egyéni stratégia kidolgozásával mindent megteszek azért, hogy  a leghatékonyabb formában és tempóban elérjük a kitűzött maximumot, az erkölcsi és anyagi sikereket, melyek szintén az alapjai a további sikeres működésnek.

Hazánkban úttörőnek számít a vállalatépítés, a sikeres vállalkozások önjáró, növekedésorientált vállalattá válási folyamatának támogatásában, fejlődési pályára állításában.

Közép-és felsővezetőként, illetve többségi tulajdonosi képviselőként értékes tapasztalatokat szereztem hazai kis- és középvállalatoknál, illetve multinacionális cégeknél is.

Olyan cégvezetőkkel szeretek különösen együtt dolgozni, akiknek nemcsak határozott növekedési céljaik vannak, hanem akiknek fontos az értékteremtés is.

Nagy hangsúlyt fektetek az ügyfeleimmel közösen kialakított, teljes körű és fenntartható megoldások megfogalmazására.

 

  • 15 és 400 fős céget is sikeresen elindítottam már a fejlődés és a növekedés útján, lehetőséget adva a transzformációra.
  • több, mint 2 évtizednyi tapasztalattal rendelkezem projekt és szervezetfejlesztési területeken.
  • közel 100 cégtulajdonost segítettem, hogy felismerje az akadályokat és ezeken képesek legyenek felülkerekedni, szintet lépni.
  • 1-20 mrd HUF árbevételű vállalatok tulajdonosaival együttműködve támogattam törekvéseik megvalósítását.
Krausz Zoltán vállalatépítési szakértő

Stratégiai partnereink:

Martin Hajdu György stratégiai partner
Dr. Martin Hajdú György
Zsoldos Tamás stratégiai partner
Zsoldos Tamás

Miért döntöttünk Zoltán mellett?

Így induljon el a vállalatépítés útján:

1

Töltse ki az 5 perces VÉ Vállalati Erőnlét felmérést

2

Töltse le a riportot és valósítsa meg a javaslatokat

3

Indítsa el cégét az önjáró vállalatá válás felé vezető úton

Ha nem vág bele most a vállalatépítésbe:

Ugorjon vállalatával a következő szintre!

Tegye rendbe velünk vállalkozása szervezeti struktúráját!

Együtt kidolgozzuk cége következő generációs, átlátható szervezeti struktúráját, meghatározzuk a vezetői pozíciókat és egyértelmű felelősségi köröket dolgozunk ki, melyek a vezetők és kollégák felelősségei az egyes pozíciókban.

Tegye meg az első alapozó lépést az önjáró cég irányába!