fbpx

A cégöröklés önjáró vállalat nélkül puszta vakmerőség.

Az átörökítés nem más, mint maradandót alkotni

Sok tulajdonos szeretné maradandóvá tenni cégét.

Tudja meg, hogyan válhat önjáróvá a cége és vegyen használatba egy újabb Vállalatépítési eszközt.

Kezdje meg cége önvizsgálatát ma!

Ajánlott videók

BUKÁS VAGY SIKER?

Egy valós középvállalat történetén keresztül mutatjuk be, hogy mik a buktatók egy ERP (vállalatirányítási) rendszer bevezetésnél, hogyan készülhet fel megfelelően, továbbá mit kell tennie a bevezetés közben és azt követően, hogy kollégái egy hatékonyságot javító rendszert vehessenek használatba.

100% GYAKORLATI PÉLDÁK, HOGY SIKERES CÉGÉT VÁLLALATTÁ FORMÁLJA

Mi az a pont egy vállalat életében, amikor a tulajdonos úgy érzi, hogy elakadt a fejlődésben? Mik a leggyakoribb akadályok és mi a szerepe a személyi kérdéseknek? Ki lehet azt jelenteni, hogy sokszor maga a tulajdonos személye, az ő kontrollja a fejlődés gátja? Ezekről a kérdésekről beszélgettünk a HR TV-ben.

CSAK EGY ÖNJÁRÓ CÉGGEL LEHET FELKÉSZÜLT!

Építsen önjáró vállalatot vállalkozásából és teremtse meg a feltételeit annak, hogy egy átmeneti kiesés se veszélyeztesse az Ön által létrehozott céges vagyont vagy éppen kollégái egzisztenciáját.

Ugorjon vállalatával a következő szintre!

Tegye rendbe velünk vállalkozása szervezeti struktúráját!

Együtt kidolgozzuk cége következő generációs, átlátható szervezeti struktúráját, meghatározzuk a vezetői pozíciókat és egyértelmű felelősségi köröket dolgozunk ki, melyek a vezetők és kollégák felelősségei az egyes pozíciókban.

Tegye meg az első alapozó lépést az önjáró cég irányába!