fbpx

Vállalatépítés videótár

Minden vállalatépítés egy egyedi folyamat, mégis az elmúlt 20 év során számos olyan megközelítést alkalmaztunk munkánkban, amelyek számos önhöz hasonló középvállalati tulajdonosnak jelentették a siker zálogát! Tekintse meg itt ezeket a szakmai tartalmakat videó formátumban és keressen meg minket, ha ön is elindulna az önjáró és profi vállalkozás kialakításának útján!

Tekintse meg a videókonferencia előadásokat most ingyenesen!

Cégmentő

A cégek életben tartásáért!

Mit tehet, ha vállalkozása bajba került? 8 hazai középvállalati tulajdonostól kérdeztük meg, hogyan reagáltak cégük életében felmerült veszélyhelyzetre. Itt ismerheti meg a 80 legjobb intézkedést, amelyet sorstársai a gyakorlatban is kipróbáltak.

Tekintse meg a videókonferencia előadásokat most ingyenesen!

Nézze meg további videokonferencia anyagainkat

Krausz Zoltán, professzionális vállalatépítő az egyik első azon szakemberek közül, akik meghonosították a hazánkban is egyre nagyobb keresletnek örvendő vállalatépítői szolgáltatásokat.

Ugorjon vállalatával a következő szintre!

Tegye rendbe velünk vállalkozása szervezeti struktúráját!

Együtt kidolgozzuk cége következő generációs, átlátható szervezeti struktúráját, meghatározzuk a vezetői pozíciókat és egyértelmű felelősségi köröket dolgozunk ki, melyek a vezetők és kollégák felelősségei az egyes pozíciókban.

Tegye meg az első alapozó lépést az önjáró cég irányába!